Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a párommal, illetve a probléma forrásával?

Figyelt kérdés

Majdnem két hónapja költöztünk egy albérletbe. A tömbházsor szomszéd lépcsőházában élő család (vélhetően két nyugdíjas) állandóan bömbölteti a tévét, pont azzal a szobával közös a fal, amelyikben alszunk. Vagy épp az unokák üvöltöznek, ilyenkor hétvégén.

Páromat különösen megviseli, teljesen idegbeteg tőlük. Veri a halat, üvölt, mint a sakál, nagyon kikel magából. Egy részről megértem, mert tényleg nem lehet elaludni tőlük. Én is zsepit nyomkodok a fülembe, másképp nem menne.

Azt is áthallani sokszor, mit beszélnek, pl. káromkodik az öreg a falütögetésért is, nem esik le neki, hogy mi a gondunk.

Mivel nem egy lépcsőház, nem találkoztunk még velük.

Hívjak rendőrt végre?

Ráadásul én most kezdtem el folyamatos műszakba járni, ezek a barmok este 11-kor ugyanúgy bömböltetik a tévét, mint hajnali 5-kor...

Párom most is őrjöng, de sokszor állítom, jobban idegesít az ő kiakadása, mint a hangos tévé. Hogy oldjuk meg? Mondtam, vegyünk neki füldugót, de nem, ő nem hajlandó bedugott füllel aludni, nem azért fizetjük az albérletet...

2013. okt. 19. 21:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor bemész a másik lépcsőházba és megkeresed. Nem olyan bonyolult, ha falszomszédok vagytok, akkor az emelet adott, meg az elhelyezkedés is. Átmentek és szépen, intelligensen elmondjátok a problémátokat, mielőtt rendőrt hívnátok. Ennyi.
2013. okt. 19. 21:46
 12/22 A kérdező kommentje:

"Jó akkor hívj rendőrt és hallgasd végig őket ahogy körbe röhögnek."

A rendőrségi 107-es számot nem rendőrök veszik fel, hanem hívásfogadók, legalábbis a mi megyénkben, és ők egészen biztosan nem fognak kiröhögni, mert azért kirúgnák őket.

2013. okt. 19. 21:47
 13/22 anonim ***** válasza:

Hol a villanyóra? Ha a folyosón akkor annak a lecsapása hatékonyabb megoldás mint a fal döngetése.

Előtte beszéljetek velük vagy írjatok egy levelet, hogy ez titeket mennyire zavar. Ha ebből nem értenek jöhet a villanyóra szisztematikus lekapcsolgatása minden este 10 után.

2013. okt. 19. 21:47
 14/22 anonim ***** válasza:

Hujjaj, nekem is volt ilyen szomszédom.

Egész nap bömbölt a tv, déli muzsikaszó, és éjszaka ránk hívta a rendőröket, hogy mi bömböltetjük a tv-t.

A rendőrök azt mondták, még egy figyelmeztetés, és minket büntetnek érte, akik éjszaka aludtunk volna csendben.

Elköltöztünk.

2013. okt. 19. 21:48
 15/22 A kérdező kommentje:

13-as! Ha egy lépcsőházban lennénk, ezt el is játszanám (a másikba nem tudok bejutni). Bár mivel nálunk is lakáson belül van a villanyóra, vélhetően náluk úgyszintén. Kár, pedig jó ötlet lenne!

Nem tudom, mennyire lenne hasznos beszélni velük. Elég idegbetegeknek tűnnek. Amikor nem a tévé bömböl, akkor egymással üvöltenek, vagy családtagok(?) érkeznek hozzájuk, akikkel úgyszintén. Arra várok, bunyó lesz-e, mert oda aztán muszáj lesz kijönnie a rendőröknek.

2013. okt. 19. 21:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem is ismered őket,nem is láttad őket de idegbetegek.

Egyszerűen öregek és süketek ezért kiabálnak egymásnak mert máskülönben nem hálják egymást.

2013. okt. 19. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Idegbetegnek tűnnek??? Meg sem próbáltatok még beszélni velük, de már elkönyveltétek őket valamilyennek. Nem velük beszéltek először, hanem hívnád a rendőrséget. Nem semmi egy gondolkodásod van. Meg is érdemlitek a sorsotokat!
2013. okt. 19. 21:54
 18/22 anonim ***** válasza:

"Ha a folyosón akkor annak a lecsapása hatékonyabb megoldás mint a fal döngetése. "

Persze az évtizedek óta ott élőemberek nem tudják, hogy kell felkapcsolni egy villanyórát.

2013. okt. 19. 21:58
 19/22 A kérdező kommentje:

Sokszor szó szerint hallom a tévét, és azt is halljuk, mit mondanak. Hát nem azért beszélnek hangosan egymással, mert nagyot hallanak, hanem mert akkor kiabálnak. Azért a veszekedést és a hangos beszédet meg lehet különböztetni.

És mikor átkopogott a párom, tisztán értettem, milyen szavakkal illettek minket miatta, és a többit. Szóval ezek tényleg verekednek.

A fürdőből, amivel nincs közös fal, tisztán hallottam, hogy miről ordibáltak (családi szennyest teregették éppen).

2013. okt. 19. 22:14
 20/22 A kérdező kommentje:
*veszekednek, nem verekednek. Talán... :)
2013. okt. 19. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!