Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne valahogy móresre tanítani ezt a férfit? (celeb)
Nem rég voltam egy koncertjén a barátommal (és még két hónapja is), utána odajött hozzánk beszélgetni, mondván, hogy felismert minket arról a korábbiról. Oké, kedves vlt, jó fej, abszolút pozitív benyomás, viszont másnap rám írt facebook-on, hogy mennyire bejövök neki, és mindenképp találkozzunk.
(Hozzáteszem, van barátnője).
Ez az egész annyira hihetetlenül idegesít, hogy gondoltam megérdemelné, hogy kicsit megvicceljem, hogy érezze, hogy nem akkora nagy ember ám.
Ötlet? :) Nem kell persze semmi durva, de nem ártana, ha legalább elszégyellné magát... 30 feletti férfiről van szó.
23L
De amúgy nem azért idegesít, hogy híres, hanem alapvetően is megőrülök az ilyenektől, akiknek van párja, és ráadásul rólam is tudja, hogy nekem is van, és lesz*rja.
És ráadásul teljesen nyilvános, hogy kivel jár, és húú mekkora a szerelmük,... ez milyen megalázó már a csajra nézve, hogy ezt csinálja mellette. És gondolom mindig ez megy, ez nem egyedi eset.
Viszont Majkáról is beugrott egy dolog, most hogy így szóba került. :D
Egyszer egy boltban nem fértem oda tőle az egyik polchoz, megszólítottam, nagy lazán odafordult, látszott rajta, hogy várja, hogy autogramot kérjek vagy ilyesmi, aztán csak annyit mondtam, hogy bocs arrébb állnál?
Úgy elképedt... :D :D
Neeem, ezek családos emberek. Neki "csak" barátnője van. :)
Na de visszatérve a kérdésre, valami jó ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!