Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mik a hátulütői/előnyei annak, ha valakinek a férje/felesége egy (akár ismertebb) celeb/híresség?
Amíg velem nem esik meg ilyen addig magasról szarok rá.
Ez a véleményem.
ha ismertebb az ember, akkor több ajánlatot kap, többen próbálják meg elcsábítani
23l
Baromira sokan másznak rá, kavarnak, így kb alap a feltétel nélküli bizalom. Ezen felül nem csak a "sztár" válik köznyelv tárgyává, hanem a párja is. Figyelni kell hol és hogyan jelenik meg az ember, mit csinál, stb stb.
Összességében az én véleményem az, hogy tök jó tök jó, de túl sok energia kell hozzá, így én alapból kétkedve indulnék neki.
Kiszel Tünde nem analfabéta?! Intelligensebb mint hittem.
Szerintem egy ilyen kapcsolat nehézkes. Vagy a másik félből is sztár lesz (az izének a nője név alatt kell mosolyogni a Kiskegyedben) vagy jó eséllyel szétmennek.
Előny nyilván a pénz illetve a a jólét, a hátrány, hogy a média mondja meg hogy hogyan éljen a párod, és ezen keresztül hogyan éljél te. AZ ő egész imidzse határozza meg, hogy te milyen legyél. Sok kavarás, munkahelyi szivatás stb. A celeb párjának lenni nehezebb szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!