Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mit jelent nálatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit jelent nálatok a szemezés?

Figyelt kérdés

A helyzet nagyjából a következő:A trolimegállóban szoktam látni egy helyes lányt,aki először csak "megnézett",majd a múlt héten többször is szemeztünk.Amikor elmegyek mellette mindig találkozik a tekintetünk,rám mosolyog,de volt,hogy ő előbb kapta el a szemét.

Szerintetek ez mit jelent?Tetszem neki?

Ha igen,hogyan közeledjek felé?

Menjek oda hozzá személyesen vagy inkább neten (iwiw,msn)?

Előre is köszi!

2009. nov. 11. 18:55
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Erre a kérdésre én is kiváncsi lennék

Lányok! Mit jelent nálatok a szemezés?

2009. nov. 11. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
mereszti rám a szemét és ha tetszik visszanézek
2009. nov. 11. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tetszel neki :)

Ha már mosolyog is meg néz a szemedbe tuti... meg ha elkapja a tekintetét.. az azt jelenti hogy zavarba jön, és én csak akkor jövök zavarba, ha olyan valakit nézek aki bejön:))

Szóval szerintem nyugodtan menj oda hozzá aranyosan.. jobb az ilyeneket személyesen elintézni, hidd el mi lányuk értékeljük a bátorságot:P:))

17/L

2009. nov. 11. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát azért nem lennék annyira biztos benne, hogy bejössz akar is tőled valamit.

Már csak magamból kiindulva: szoktam szemezni srácokkal, de csak önbizalomnövelés, meg ezt ti fiúk úgysem értitek meg, de jó szórakozás egy vadidegennel.Egyébként van barátom és nem szoktam komolyan gondolni.

de minden ember más, ezért én is megpróbálkoznék odamenni hozzá. A bátorságot tényleg értékeljük.

Sok szerencsét!

2009. nov. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!