Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nagy baj ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj ha egy pasi fél elkötelezni magát?

Figyelt kérdés
Házasságra gondolok.
2013. okt. 19. 12:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ácsi-ácsi-ácsi! Eddig arról nem volt szó, hogy később házasodnál! Eddig azt mondtad, hogy egyáltalán nem házasodnál. Azért a kettő nem ugyanaz.

Ha csak annyi a problémád, hogy MOST még nem, akkor az megoldható azzal, hogy később igen. De ne csak hitegesd. Beszéljétek meg, hogy pl 28 éves kordnál hamarabb nem szeretnél megnősülni, de utána igen.

És igen, én is felrúgnék egy kapcsolatot, ha én akarnék házasságot, ő pedig soha nem.

26/n

2013. okt. 19. 13:51
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg vele gondolod a jövőd, akkor miért fáj feleségül venni?

Teljesen érthető, hogy ennyi idő után előreléphetnétek már. Abszolút nem irreális az igény a barátnőd részéről. Inkább az a furcsa, hogy te így gondolkozol.

A házasság pont annak a kifejezése, hogy nem akarsz már más nőt, elkötelezed magad mellette. Az, hogy "még" nem akarod elvenni, pont azt mutatja, hogy még szerinted benne van a pakliban, hogy akarhatsz mást. Ezt viszont ugye jobb minél előbb megtudni, hogy mindketten kereshessetek olyat, akivel valóban el tudnátok képzelni az életeteket.

2013. okt. 19. 13:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha tényleg vele képzeled el a jövőt, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy összeházasodtok-e vagy sem. Vannak olyan jogok, előnyök, melyek csak a házasokat illetnek nem. Ha úgyis vele szeretnél lenni egész életedben, akkor a házassággal csak megkönnyítitek az életeteket.
2013. okt. 19. 17:12
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Bajnak nem baj, csak éppen a nők nagy többsége, nem akar egy számukra jövőtlen kapcsolatot, ami nem vezet sehová. Ha nekik fontos a házasság.

Én se maradtam volna olyan kapcsolatban ahol évek telnek el úgy, hogy csak együtt élünk, és a páromnak eszében sincs elvenni.

Szerencsés voltam, mert olyan férjem lett akinek szintén fontos volt a házasság, és nem beszélt mellé, nem jött kifogásokkal. 25 voltam amikor összeházasodtunk, ő 22. Másfél éves kapcsolat után. Ebből fél évet éltünk együtt. De az egész kapcsolat alatt beszéltünk házasságról mert ez volt mindkettőnk jövőképe.

Szerintem egy felnőtt érett ember max 2 éves kapcsolat után el kell döntse, akar e házasságot vagy sem. És ennek fényében nem kell tovább hülyíteni a másikat, ha nem akar, és meg kéne beszélni. Hogy adott esetben a lány kereshessen magának olyan partnert akivel közösek a célok.

6,5 év rohadt sok idő ahhoz hogy egy lány ennyit várjon a semmire, gyakorlatilag pocsékolja az idejét, mert a párja nem akarja elvenni. És így ha netán veled is maradna, lemondana arról amit szeretne, így soha nem lesz boldog. És idővel hibáztatna... netán még meg is utálna, amiért több mint 6 éve elment az életéből egy értelmetlen kapcsolatra amiből nem lett semmi, csak elvette a fiatalságát.

27/N

2013. okt. 20. 02:09
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjem egyik volt osztálytársa (Nő), 8 év után szakított a barátjával mert az nem akart házasságot.

Én megértem. Nincs semmi értelme ilyen kapcsolatban maradni ha mindketten mást akartok. Csak lemondana arról amire vágyik, boldogtalan lenne...

2013. okt. 20. 02:16
 26/26 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hogy jut el idáig egy kapcsolat, ahol nem akarja elkötelezni magát a férfi, de a nő mást szeretne?Minimum a kapcsolat első-második évében szóba kellett volna ,h kerüljön mit akarnak a felek, nem 6,5 év után huzakodni ezen...

Én biztos nem maradnék sőt össze se jönnék olyan férfival, aki 2-3 év után nem akarna elvenni, amikor kipróbált a kapcsolat és tudjuk ,h mi egymásnak lettünk teremtve.

2013. okt. 20. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!