Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért olyan nagy baj ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nagy baj ha egy pasi fél elkötelezni magát?

Figyelt kérdés
Házasságra gondolok.
2013. okt. 19. 12:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj.
2013. okt. 19. 12:34
 2/26 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel.
2013. okt. 19. 12:34
 3/26 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen korban és milyen hosszú párkapcsolatról beszélünk.

Idősebb korban, egy hosszú kapcsolatban, az lehet a nő érzése, hogy csak pótlék, amíg a férfi rátalál az igazira.

2013. okt. 19. 12:37
 4/26 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert azt mutatod a párod felé ezzel, hogy nem bízol benne igazán és nem tudod vele elképzelni a jövőd. Hiszen a házasság pont arról szól, hogy azzal kötöd össze az életed, akivel le akarod élni az életed. Az, hogy sokan nem tesznek így végül, már más kérdés és igen sajnálatos is. :(

22/F

2013. okt. 19. 12:38
 5/26 anonim ***** válasza:

Én csak szimplán hülyeségnek tartom az ilyen fölfogást. Hiszen ha már együtt vagy egy lánnyal teszem azt 6 éve, akkor nem vagy elkötelezve? Dehogy nem!

Aztán sokan a "csak egy papír" teóriával jönnek. Arra meg azt mondom, ha az csak egy papír, akkor miért olyan félelmetes aláírni?

Persze ez az én szemszögem, de biztos nem kezdenék olyan pasival, aki házasságellenes.

2013. okt. 19. 12:43
 6/26 anonim ***** válasza:
Bizony, itt egy fontos szempont a korod, nem mindegy, h 20 éves vagy, vagy pedig 30. Húszas éveidben sztem még nem nagy baj, később ha már pl. vágysz te is gyerekre, családra, úgy már inkább necces ha nem akarsz házasságot.
2013. okt. 19. 12:47
 7/26 A kérdező kommentje:

23 vagyok.A barátnőmmel 6,5 éve vagyunk együtt és ő már házasságot akar.

Szerintem felesleges,félek tőle és korai.

Erre ő sírva csak gyávának nevezett...

2013. okt. 19. 13:04
 8/26 anonim ***** válasza:
Mert az vagy. 6,5 év az már több mint elég idő, hogy eldöntsd, hogy vele akarod-e leélni az életed. Úgy érezheti, hogy csak kihasználod és a szex miatt vagy vele.
2013. okt. 19. 13:05
 9/26 A kérdező kommentje:

PFf

Nem véletlenül voltam vele eddig és nem véletlenül akarom vele tovább folytatni!Hülyeség ez a kihasználás dolog.

Szebb csajokat dughatnék de őt szeretem!Vele akarok élni de házasságot azt nem.

Nehogy már ezért én legyek a szemét

2013. okt. 19. 13:07
 10/26 anonim ***** válasza:
71%

"Szebb csajokat dughatnék de őt szeretem!Vele akarok élni de házasságot azt nem. "

Már bocs, de aki ilyeneket mond a párjára, az szerintem nem szereti igazán. Ha meg vele akarnál élni igazán, nem jelentene akkora problémát, hogy feleségül vedd.

Megértem férfiként, hogy miért akadt ki rád. Ez inkább hangzik úgy, hogy "se veled, se nélküled", mint sem nagy szerelemnek.

Az objektív véleményem az, hogy lehet, hogy szereted valamennyire, de ezek szerint mégsem eléggé.

Egyébként nem értem, hogy miért félsz a házasságtól ennyire, de ha ennyire taszít a gondolat, nem hiszem hogy hosszú lesz a közös jövőtök, tekintve, hogy Ő szemmel láthatóan vágyna rá és fáj neki, hogy nem akarod.

Persze szíved joga így érezni, félreértés ne essék! Csak külső szemlélőként leírtam, hogy látom - mint család centrikus személy.

Ezen nem kéne felháborodni.

2013. okt. 19. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!