Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora szerencsétlen vagyok. Ezek után, tehetek még valamit? :S
Szóval,elszúrtam a srácnál a dolgot.Azt hiszem. Már 2 éve tetszett, de nem lépett semmit, azt tudtam róla, hogy nagyon félénk. De az ismerősöktől ugy hallottam nagyon kedves, sőt az esete lennék . Nem akartam élőben letámadni, gondolván arra, hogy ha ennyire félénk akkor ,hátha a levél kicsit jobb ötlet. Megírtam neki iwiwen,hogy szeretném megismerni meg stb stb tudjátok a szokásos duma.. és 2 hónapja várom ,hogy válaszoljon.
ha élőbe összefutunk nem történik semmi,csak rámnéz. Akkor most mi van?! Azt hittem ezzel a levéllel legalább megtudom ,hogy tetszeme neki vagy sem. de semmi. Tudok ezekután csinálni valamit? Nem akarom leégetni maagam egy újabb levéllel, mert félek ,hogy csak nem akart megbántani, de ha mégsem akkor meg lehet ,hogy.. szóval. nemtudom.valaki ötlet? L/ 17

Szerintem nem akar tőled semmit. Akkor már visszaírt volna akármennyire félénk is
22/f

De gáz!! Biztos hogy elolvasta a leveledet? Nem törölte ki? mert ugye azt látni iwiwen....
Ha meg nem válaszol akkor ennyi!!! Te megtetted a kezdő lépést! És ha nem reagál rá, akkor nem akar sztem. :( Ez van! jártam már én is így és fel is idegesített hogy akkor meg mia f*szt bámul??? És utána le xartam ennyi, mást nemtudtam tenni!
az a gáz ,hogy elolvasta.:\
meg tényleg mindenki azt mondja ,hogy egy nagyon jó fej gyerek.. :S és ők is meglepődtek ,hogy nem válaszolt.:\
meg tényleg ha annyira jófej, akkor annyi csak lenne benne ,hogy megírja ,hogy ne hatagudj de nem..
:|

lehet hogy azóta sem járt fent az iwiven.van h az embernek nincs ideje.mi volna ha elhívnád sétálni és beszélgetés közben tök véletlenül megjegyeznéd h bejön neked:D
ha esetleg szereted akkor ezt is elmondhatod neki de úgy h ne tudja eldönteni h igaz e vagy sem.
én úgy csináltam h tök komyoly arccal megfogtam a párom karjait miközben szemben álltam vele és közöltem h szerelmes vagyok beléd.vártam kicsit majd nem birtam vigyorgás nélkül és hozzátettem h na most mi lesz?mondjuk ő megcsókolt válaszként de ha úgy érzed h az ő irányából semmi reakció feléd akkor nyugodtan mondd neki h ne vegye komolyan csak fel szeretted volna vidítani.

én (is) beszari alak voltam. és kaptam levelet én is, . nem válaszoltam rá pedig volt egy-két két csaj akinek tetszhettem, (biztosan)
nem mondtam nekik el érzéseimet. olyanra vártam hogy "megerőszakoljon a csaj" de mindenképp irányitson (persze nem papucsnak akartam magam) de tényleg balfaz volam igy utóag. szóval, beszéld meg vele a dolgot szóban. és olyan helyen hogy ne tudjon sehova se menni előled. (mert a kinálkozó legelső élményem elől elfutottam) ha nemmegy akkor nincsmit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!