Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik. Mit tegyek hogy észrvegyen?
13 éves lány vagyok, ő 14 éves. Nem egy városban lakunk, csak rajzszakkörön találkozunk 1 héten kétszer. Van ott egy másik lány is, aki tetszik neki szerintem, mert hazakísérte, mindig odamegy hozzá, stb. Ők osztálytársak. Engem még nem vett észre, de nagyon tetszik nekeeeeeeeem. :'(
Kérlek segítsetek! Mit tegyek?:(

Hát sajnos nem te érdekled ez egyértelmű! Nem tudsz mit csinálni, inkább tanulj!!!:):)
Vagy max. elmondhatod a fiúnak hogy neked tetszik, de úgyis csak kifog röhögni a másik csajjal együtt. Én is voltam 13 éves.... tudom hogy működik ez...:(
Szerintem ez nem feltélenül történik így...
Igen, én is voltam 13 éves, de engem sosem nevettek ki ilyenért és nem emlékszem rá, hogy kinevettek volna valakit ezért. Ha négyszemközt beszélsz vele, elmondod neki, hogy tetszik, bármi kisülhet belőle. Lányból vagy, ügyeskedj! :P

van az a másik lány, lehet h azért vannak el annyira jól egymással mert oszttársak és ezáltal ismerik egymást szeretnek egymással hülyülni stb...
de ha megpróbálsz vele flörtölni (pl szemezni), vagy elmondod h tetszik neked lehet h bejön ;) talán te is tetszel neki csak nem meri elmondani.
sok sikert :) 14/L
hát sztem az h a szemébe mondod h tetszik neked nem a legjobb taktika:/ egyszer nekem is modta egy lány általánosba én voltam 8ikas ő meg 7ikes(szal kb egykorú veletek). dehát nekem nem jött be ez a módszer... pedig széplány volt:D hívd fel magadra a figyelmét pl légy szexy
és odametnél hozzá beszélgetni, érdeklődni, pl hogy megy neki a rajzolás v iesmi:) keress témát és beszélgess vele ;) sok síkert pussz:)

Köszönöm a válaszokat! :)
Szerintem tlged kéne tökönrúgni drága(:(K)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!