Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szetvagyok esve. Hogy lehetnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szetvagyok esve. Hogy lehetnek a regi?

Figyelt kérdés

Bocsi az ekezet miatt..telorol vagyok..

tehat volt egy srac akit nagyon szerettem. o volt az elso akit tenyleg oszinten szerettem.elotte tobbszor is hittem hogy szerelmes vagyok de megse kozelitettek azt amit a volt baratom irant ereztem. nekem o volt a minden. sokaig jol megvoltunk aztan csak kesobb tudtam meg hogy folyamatba atvert .meg megcsalt de en teljessen hulyet csinaltam magambol mert mindig vissza mentem hozza.. es azert fura mert mas sracokkal mar azert szakitottam ha valami olyat csinalt h megnez valakit nagyon vagy ha nemtudtunk annit talalkozni vagy hazudott akkor

2013. okt. 18. 18:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szóval újra vakon meg akarsz bízni minden férfiban és továbbra is el akarod nézni a megcsalást?

Soha nem lehetsz újra a régi és szerintem ne is legyél.

2013. okt. 18. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
hasonló cipőben járunk, csak én az ellenkező nemből származom. én bízom az időben, és remélem majd a sors úgy hozza nekem, és neked is hogy a sok szopás után végre legyen jó :D
2013. okt. 18. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
idő
2013. okt. 18. 19:05
 4/4 anonim ***** válasza:

"Két ember csak akkor lehet boldog egy párkapcsolatban, ha harmóniában vannak önmagukkal"

Párszor már leírtam itt ezt az idézetet, lehet van aki olvasta is. De írtó nagy igazság. Addig ne legyen barátod, se kapcsolatod, amíg nem tudod ki vagy. Légy egyedül, élvezd az életet, és találd meg önmagad! Utána nem lesznek ilyen gondjaid! Komolyan.

2013. okt. 19. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!