Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el senki nekem, hogy létezik hármas szerelem?
Én simán elhiszem :D
Nekem is most egyszerre 2 pasi is tetszik, talán még szerelmes is vagyok mindkettőbe...az más kérdés, h ők tudnák-e szeretni egymást úgy.. :))
19/L <-- ez volnék én
25/F
26/F
Nem vagyok regi Modi, elfogadom mind a melegeket, mint a biszexualisokat, nincs bajom a ciganyokkal, se a negerekkel, teljesen eflgoado embernek tartom magam
viszont ilyen teren regi Modi vagyok, es en nem tudom elkepzelni ezt. szerintem egy ember csak egy emberbe legyen szerelmes ne 2be 3ba, mert az ugy nem szerelem, lattam ilyet, egy csaj 2 pasiba, meg ok egymaba meg a csajba, egyszoval mindenki mindenkibe, elfogadom hogy letezik ilyen de szerintem szerelem 2 ember kozt legyen, az mindegy hogy no-ferfi, no-no vagy ferfi-ferfi kozott. en nem tudnek osztoszkodni a parommal massal es szeretni se tudnek mas embert, mert szamomra csak o letezik. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!