Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkednek a feleségek társaságban? Máshogy, mint a szinglik?
Nálam is voltak nagy megdöbbenések, mikor kérdezték, és ezért megtudták, hogy 25 évesen mentem férjhez. Mintha valami E.T. lennék vagy ilyesmi. Pedig hordom a gyűrűmet.
Szóval nálam inkább a koromon lepődtek meg. Mert hogy szerintők fiatal voltam. Meg nem vagyok egy szépség, szóval gondolom ez miatt is.
Egy feleség talán távolságtartóbban viselkedik, és téged bizalmaskodóbbnak látnak. Esetleg ilyesmi lehet...ha nem ez, akkor mondjuk a csalódottságukat próbálták így leplezni, hogy már nem vagy szabad préda:)
27/N
Szóval nem vagyok egyedül :)
De én már fiatal sem vagyok.
attól meg h nem vagy fiatal, még lehetsz nagyon fitt:) láttam már 50éves jó nőket, meg olyanokat is, akik már 20 évesen elhíztak.. mert h megvan a férj, a gyerek, uzsgyi.. az egyik még azt is mondta h "igaz, h 100kg vagyok, de megérte szülni....", na ez a gond sok nővel..
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!