Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy viselkednek a feleségek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkednek a feleségek társaságban? Máshogy, mint a szinglik?

Figyelt kérdés
Biztos hülyén hangzik a kérdés, de ahogy több férfival megismerkedem (munkahelyen), mindig megdöbbennek a többedik találkozásnál (munkahelyen, még mindig), hogy férjnél vagyok, pedig hordom a gyűrűt. Máshogy néznek ki a feleségek? Vagy mitől anyukás/feleség kinézetű valaki?

2013. okt. 18. 12:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálam is voltak nagy megdöbbenések, mikor kérdezték, és ezért megtudták, hogy 25 évesen mentem férjhez. Mintha valami E.T. lennék vagy ilyesmi. Pedig hordom a gyűrűmet.

Szóval nálam inkább a koromon lepődtek meg. Mert hogy szerintők fiatal voltam. Meg nem vagyok egy szépség, szóval gondolom ez miatt is.

Egy feleség talán távolságtartóbban viselkedik, és téged bizalmaskodóbbnak látnak. Esetleg ilyesmi lehet...ha nem ez, akkor mondjuk a csalódottságukat próbálták így leplezni, hogy már nem vagy szabad préda:)

27/N

2013. okt. 18. 15:02
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintük
2013. okt. 18. 15:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Szóval nem vagyok egyedül :)

De én már fiatal sem vagyok.

2013. okt. 19. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
dehogy, senki se értette arra h bottal se akarnak megpiszkalni.. :)
2013. okt. 19. 14:51
 15/15 anonim ***** válasza:

attól meg h nem vagy fiatal, még lehetsz nagyon fitt:) láttam már 50éves jó nőket, meg olyanokat is, akik már 20 évesen elhíztak.. mert h megvan a férj, a gyerek, uzsgyi.. az egyik még azt is mondta h "igaz, h 100kg vagyok, de megérte szülni....", na ez a gond sok nővel..

23L

2013. okt. 19. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!