Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezhet az, hogy a párom-főle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet az, hogy a párom-főleg bármilyen társaságban- a viselkedésével maga alá tipor, felsőbbrendűséget érzékeltet akár szavak nélkül is?

Figyelt kérdés

Vajon jól érezhetem azt,hogy sokszor "puncsolnom" kell neki,hogy jobb kedvre derítsem?

Megalázhat egy társ úgy,hogy távolságtartó?

Ti találkoztatok már ilyen emberrel?

2013. aug. 1. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Jaja, vannak olyan emberek akik "leárnyékolják" az egodat :)
2013. aug. 1. 23:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát ő viselkedik így ,és nekem kéne magamba szállni?
2013. aug. 1. 23:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont ilyen volt egy exem. Az ilyenbol lesz fenyegetes.h megver .aztan zsarol es megver es kozben az onerzeted a sarba tiporja minden nap.
2013. aug. 1. 23:25
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem, a párom nem hinném,hogy testi erőszakot alkalmazna.Nem ilyen típus.

Viszont úgy viselkedik,hogy néha meg kell hajolni előtte.De ez néha jön elő,pl. amikor megsértődik.Nem azt mondja-hogy ezt miért mondtad,tette,csináltad.Hanem lekezel.

2013. aug. 1. 23:29
 5/10 anonim ***** válasza:

Az én páromnak is vannak ilyen hangulatai, amikor szerinte puncsolnom kéne neki, pedig amúgy normális. Ezt az érzelmi zsarolást otthon tanulta, össze lehetne kötni a kedves mamájával.....

Régen szenvedtem ettől, főleg ha társaságban csinálta. De most már remek gyógyszerem van rá: nem érdekel.

Otthagyom, beszélgetek másokkal, jövök-megyek. Jelenetet úgysem rendez. Amikor hazafelé is tüntetően hallgat, hallgatok én is, de szép dolgokra gondolok. Ha otthon is folytatja, közlöm vele, hogy ha baja van velem, lehet pakolni és elmenni. Nekem nincs bajom vele. És édesen rámosolygok. Nem hagyom, hogy kihozzon a sodromból.

Egyébként azért vagyok még mindig vele, mert gyerek is van, és valahol még mindig szeretem, de ez a viselkedés tényleg vacak....

2013. aug. 1. 23:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Na itt is pont ez a helyzet, a mama...
2013. aug. 1. 23:39
 7/10 A kérdező kommentje:
Bár erre is mondana valaki valamit: van úgy,hogy a barátok közé nem akar beilleszkedni,mert lenézi őket,és ezt egy társaságban érzékelteti is.Ez nagyon kellemetlen.Talál rajtuk egy fogást ,és azért lenézi őket.Nem szól,hallgat és tartja a fejét magasan.
2013. aug. 1. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Jól pofán kéne ba@ni
2013. aug. 1. 23:54
 9/10 anonim ***** válasza:
én elhagynám az lye fennhéjázó modorú embert volt egy hasonló exed ér nem vágyom rá hogy úgy fütyüljek ahogy neki tetszik különben kutyába vesz?? milyen ez már...:( Leléptem mert ezt a viselkedést nem bírtam aki igazán szeret az szerintem nem ilyen
2013. aug. 2. 00:07
 10/10 anonim ***** válasza:
5-s, hát szerelmes biztos nem vagy elé. Szerintem szeretni sem szereted, csak ragaszkodsz hozzá. Aki szereti a másikat, nem ír iylen mondatot, hogy Csak azért vagyok vele...
2013. aug. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!