Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet az, hogy a párom-főleg bármilyen társaságban- a viselkedésével maga alá tipor, felsőbbrendűséget érzékeltet akár szavak nélkül is?
Vajon jól érezhetem azt,hogy sokszor "puncsolnom" kell neki,hogy jobb kedvre derítsem?
Megalázhat egy társ úgy,hogy távolságtartó?
Ti találkoztatok már ilyen emberrel?
Nem, a párom nem hinném,hogy testi erőszakot alkalmazna.Nem ilyen típus.
Viszont úgy viselkedik,hogy néha meg kell hajolni előtte.De ez néha jön elő,pl. amikor megsértődik.Nem azt mondja-hogy ezt miért mondtad,tette,csináltad.Hanem lekezel.
Az én páromnak is vannak ilyen hangulatai, amikor szerinte puncsolnom kéne neki, pedig amúgy normális. Ezt az érzelmi zsarolást otthon tanulta, össze lehetne kötni a kedves mamájával.....
Régen szenvedtem ettől, főleg ha társaságban csinálta. De most már remek gyógyszerem van rá: nem érdekel.
Otthagyom, beszélgetek másokkal, jövök-megyek. Jelenetet úgysem rendez. Amikor hazafelé is tüntetően hallgat, hallgatok én is, de szép dolgokra gondolok. Ha otthon is folytatja, közlöm vele, hogy ha baja van velem, lehet pakolni és elmenni. Nekem nincs bajom vele. És édesen rámosolygok. Nem hagyom, hogy kihozzon a sodromból.
Egyébként azért vagyok még mindig vele, mert gyerek is van, és valahol még mindig szeretem, de ez a viselkedés tényleg vacak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!