Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok?
Másfél éve vagyunk együtt a barátommal.
Nagyon sokszor döntöttem már úgy, hogy szakítok vele. De még sem tettem.
1x megcsalt, förtelmesen sokat hazudik nekem és számtalanszor vert már át. Még sem szakítok vele.
Tudom benne is van hiba nem is tagadom.
De vajon csak a szex miatt nem szakítanék vele?
Ugyanis nagyon jó vele, eddigi kapcsolataim legjobb nemi életét élem meg vele!!
Tudom, hogy szeret és én is őt!
Csak, hogy nem hagy nyugodni a sok lelki fájdalom amit okozott. Mit tanácsolnátok?
Húúú!!! Nagyon köszönöm mindannyiótoknak.. Nagyon sok erőt merítek belőletek!!! Köszönöm, hogy megosztottátok a tapasztalataitokat!! Mindenben teljesen igazatok van..
Rohadt nehéz!!! De ez nem mehet így tovább.. Én személy szerint egy szánalomnak tartom legtöbbször magam!!
"Tudom, hogy szeret és én is őt!"
És az miért jó, ha hazudsz magadnak? Tudod te egyáltalán, hogy milyen az, ha szeretnek? Mert, aki szereti a másikat, az nem csalja meg, nem hazudozik neki és nem veri át.
9-es, 10-es vagyok!
Te is leírtad! "egy szánalomnak tartom legtöbbször magam" Na már most, ha te így állsz magadhoz, akkor ő hogy álljon hozzád? Erről beszéltem, te sem tiszteled magad. Na de majd holnap válaszolok priviben :) vagyis ma, csak hadd keljek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!