Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nem tudok dönteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok dönteni, és játszani sem szeretnék vele.

Figyelt kérdés

Négy év után szakítottam a barátommal. Nem értette meg, ha tovább kellett maradjak a munkahelyemen, örökké az volt a kérdése, hogy ha nekem xy-ig van a munkaidőm, miért nem jövök haza akkor. Nem laktunk együtt. Minden nap irogat, hogy biztos azt akarom, hogy a négy évet csak úgy eldobjam, s az a sok szép dolog, amit terveztünk, azt ott akarom hagyni. Tudja és be is vallotta, hogy vannak hibái. S hogy mik azok. Én pedig nem tudom, hogy kibéküljek-e vele, vagyok-e olyan erős, hogy egyedül maradjak. Nem mondhatom azt, hogy szeretem, de azt sem hogy nem. Azért 4 év után kötődik az ember, megszokta egymást.

Teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom, hogy döntsek, hogy ne bánjam meg és őt se törjem jobban össze, hogy játszadozok vele.

Mind az jár a fejemben, hogy vajon kapok még egy olyan embert, aki ugyanígy szeret és törődik velem, ahogy ő tette? Kérlek, segítsetek..

2013. okt. 18. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:

önélzet, bátolság, melészség.

nemtudhatod előre.

én a magam részéről nem poshadnék a langyos vízben, de persze ennek meg van az a hátránya, hogy akár évekig is egyedül marad az ember.

2013. okt. 18. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz dönteni és játszani sem akarsz vele akkor ezt buktad.
2013. okt. 18. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Tedd rendbe a kapcsolatodat, ez még nincs lefutva.Még van lehetőséged megújítani.
2013. okt. 18. 11:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd!Egymás idejét pazaroltátok csak!....Találsz te jobbat is,majd ha igazán kell egy kapcsolat!
2013. okt. 18. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjad, már nem fértek össze és a gondok csak gyűlni fognak. Sajnálatból pedig ne legyél vele, nem egészséges.

Az sem egészséges egy kapcsolatban, ha feltűnően beletemetkezel a melóba. Vmilyen szinten a srácot is megértem, ha emiatt mondjuk TÖBBSZÖR elmaradt az a progi amit megbeszéltetek.

Anno nekem is NAGYON az agyamra tudott menni, hogy szabit vettem ki x-y napokra és az exem lemondta az uccsó pillanatban, mert (mondjuk ő mániákusan) melózni rohant. Szóval nem csoda hogy bekattan, mert ahogy kiveszem a szavaidból, akkor hasonló a helyzet nálatok is.

Neki is fel kell fogni, ez a te életed. Ilyen vagy. Nem illettek össze, más az értékrend. Ennyi.

Egy hasonló cipőben járó sráccal majd sztem jobban kijössz.

2013. okt. 18. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!