Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom id*óta, mindennel fenyegetőzik! Elhaggyam?
Megcsalt a barátom, és ezért én is megcsaltam két barátjával, pedig csak törleszteni akartam, most megfenyegette őket hogy eltöri a karjukat, meg mondta, hogy engem is felpofoz, és hogy egy "h*lye k* rva vagyok"
Amúgy nem akartam elhagyni, de mostmár lehet el fogom!
Mit csináljak?
18L
HA szeretnéd, nem feküdtél volna le két barátjával :) Egy párkapcsolat és a szeretet nem a kölcsön visszaadásáról, vagy a bosszúról szól. Neked is, és neki is jobb lesz ha befejezitek :)
Ne vedd bunkóságnak, de nem a megcsalás után kell sírni azért, mert még mindig szereted. Megtetted Ő is megtette, ez ennyi. A helyében én fejezném be a kapcsolatot, ha nem te :)
Persze, nagyon szereted. Gyanítom akkor is szeretted, amikor a két barátja alkotott benned. Ő is biztos nagyon szeretett, amikor megcsalt mással.
Ti annyira, de annyira szeretitek egymást, hogy nem győzitek a másikat agyba-főbe csalni.
Idilli szerelem, hogyan is vethetnél ennek véget?
na tehát... megcsalt a barátod. de te nem akarod őt ezért elhagyni. ugyanakkor futni hagyni sem, tehát visszacsalod. ráadásul, hadd fájjon neki, egy haverjával. aztán még eggyel. amire ők jó, lojális haver lévén persze kaphatóak. nyilván kiderült, hiszen ez volt a lényeg. erre a pasid begorombul, fenyegetőzik, és téged pedig lek*rváz. mire te elkezded fontolgatni a szakítást.
mi ez, valami elcseszett magyar szappanopera eheti tartalmának a leírása??
Csak rosszul esett, és berúgtam...
Szerintem sokakkal előfordul
én is sokszor berúgtam már, de eddig még véletlenül sem feküdtem le a barátom haverjával. meg egy másikkal sem. véletlenül.
nem érzed, hogy ez olyan kicsit, mint ez a vicc:
-Uram, maga ölte meg az áldozatot?
-Dehogy öltem meg! Megbotlott és beleesett a késbe. Aztán még négyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!