Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjam meg míg lép vagy továbbra is nézzük egymást?
Fúha, na velem pont ugyanez votl a helyzet. Láttam a srácot a buszon, jól meg is néztem, na mondom, jócsávó vagy, öcsém. Aztán szemezni kezdtünk, de nem voltam ebben biztos, arra gondoltam, hogy biztos nem engem néz. De azért mindig vártam a buszutakat. Aztán már kezdtem lemondani arról, hogy bármi is lesz belőle. És aztán bejelölt facebookon, és megkérdezte, hogy van e kedvem ismerkedni... 2 és fél hónapig voltunk együtt. Azt hozzátenném, hogy csalódtam benne, egyáltalán nem hozzámvaló, csoda, hogy ennyi ideig bírtam vele. Szóval vigyázz, a buszos srácok sokszor csalókák! :D
De én sem akartam semmit tenni. Ha ő nem lép, nem történt volna semmi... Én csak néztem rá, néha elkaptam a fejemet, hát tudod, hogy kell ezt, lány vagy... :D Meg szerintem ne Te kezdeményezz. Ha akar valamit, majd lép. Ha akar valamit, de nem lép, mert gyáva nyúl, akkor meg hagyd is a fenébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!