Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés
Már több mint 3 éve vagyunk együtt a párommal tavaly nyáron megtudtam hogy smsezett a volt csajavál de én ezt véletlenül tudtam meg és ő letagadta.Idén meg nézegettem a telóját és láttam hogy a csajnak új száma van beirva,még nem kérdeztem rá hogy hogy szerezte meg de állitolag nem beszélgetnek.Szerintetek van mitől tartsak?Nem akarom elvesziteni,vagy csak én reagálom úl dolgot?
2009. nov. 11. 12:51
 1/8 anonim válasza:
75%
Egyáltalán nem reagálod túl a dolgot nem véletlen van meg a csaj új száma,nem zárta le a volt kapcsolatát szerintem vagy a sex miatt vagy érzelmileg!Próbálj meg vele beszélni hátha elmondja az igazat.
2009. nov. 11. 13:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszod,ráfogok kérdezni
2009. nov. 11. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem reagálod túl, én is tuti rákérdeznék, de csaj nyugottan nem kiabálva hogy mondja meg őszintén hogy mit érez a csaj iránt mert így mindenkinek jobb.
2009. nov. 11. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint már min. 3 éve nincs együtt ezzel a lánnyal, ez rengeteg idő. Szerintem van esélye annak, hogy csak baráti viszonyt ápol vele. Persze ettől függetlenül engem is zavarna...én azt mondanám neki, nem baj ha tartja a kapcsolatot a lánnyal - amennyiben ártatlan a dolog (és véleményem szerint az) -, de ne tagadja le soha többet a dolgot.
2009. nov. 11. 13:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy túl reagálod de amikor nekem új telefonom lett, a teljes névjegyzékre elküldtem egy sms-t az új számmal. Lehet, hogy ő is innen tudja a csajét.
2009. nov. 11. 13:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Végül is az az smsezés nem tudom miről szolt de én onnan tudtam meg, hogy irt neki egy ilyen emailt:(Szia hogy vagy?Ha jol emlékem a nyáron egy smsből megtudtam hogy élszés te is hogy én is élek.Szolval én ugy vagyok eyel hogy szeretnék bövebben tudni arrol hogy vagy.ha gondolod irj magadról).Remelem semmi komolz mert nagyon jol megvagyunk csak kicsit biyonztalan vagyok...
2009. nov. 11. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Leegyszerűsítve:

Ha a barátod ártatlanul tartja a kapcsolatot az exével, és nem meri elmondani neked, mert jelenetet rendeznél, akkor benned van a hiba. Változtatnod kéne!

Ha a barátod ártatlanul tartja a kapcsolatot az exével, és nem meri elmondani neked, mert azt hiszi,hogy jelenetet rendeznél, akkor az egy kommunikációs gond a kapcsolattokban, egy beszélgetés megoldja.

Ha a barátod ártatlanul tartja a kapcsolatot az exével, és nem mondja el neked, mert azt hiszi hogy ez neked rossul esne, az kedves tőle, de hülyeséget csinál, mert úgyis kiderül, és csak a baj van belőle.

Ha a barátod félrelép az exével, akkor benne van a hiba. Rúgd ki!

(A félrelépésnek általában oka van. Gondolkozz el mi lehetet az! Rosz pasit választottál? Vagy nem vetted észre, hogy valami nem ok a kapcsolatotokban?)

Vagy egyszerűen a barátod nem tartja az exével a kapcsolatot, csak épp megvan neki a száma. Ezesetben egyszerűen túlreagáltad.

Általában igaz, hogy egy kapcsolatban is szüksége van a feleknek élettérre.

Ha korlátozod abból 2 dolog szokott kijönni: 1 kitör a korlátok közül titokban, vagy látványosan, 2 megszokja a korlátait és unalmassá válik, boldogtalan lesz, és mivel unalmas te isrá fogsz unni, és te is boldogtalan leszel.

2009. nov. 11. 14:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem korlátozom semmiben,és én ugy érzem hogy velem mindent meg lehet beszélni normalisan,még arra gondoltam hogy mivel otthon mindig mindent titkolt és azt hiszi hogy igy kell csinalja velem is.Talán ez is lehet az oka
2009. nov. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!