Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton azt mondja jó csaj lennék de vastag a combom és mért nem megy le ő nem érti ne egyek stb. vékony vagyok de formailag kórte vastag combbal. Miért nem erti meg hogy nem tudok vékonylábu lenni mert ez nem zsír?
Pff..
Szokásos válasz, de ha nem tudja értékelni még az erőfeszítést sem hagyd ott aztán próbálkozzon az Évánál.
Figyeld meg egy hét múlva mindent megtenne hogy visszaszerezzen.
(Szerintem inkább pont hogy híznod kéne egy keveset. 47 kg?! )
De hiába vagyok 47 kg ha a combom vastag!!! Arányaiban.
De én elfogadnám mert ronda azert nem vagyok de ha ő folyton bant mindn nap elmondja sokszor mit tegyek. . Fáj a szívem. Miért nem erti meg hogy én mindent megteszek még se vékony a combom??
Én 165 cm-vel vagyok 48-50, és mindenki anorexiásnak hív, még az orvos is azt mondta, hogy híznom kellene. Nem menstruálok másfél éve...
Te BETEG lehetsz már!!! :o
A combom nekem is vastag, gyakorlatilag ugyanaz van, mint neked: fogyhatok akármennyit, körte alkat vagyok, és nem abszolút értékben, de arányaiban vastag. Hiszen felülről is fogyok mindig.
Most elkezdtem úszni, és az segített kicsit, mert felül szélesedett a vállam tőle. Esetleg próbáld meg ezt.
De ne fogyj tovább, mert bajod lesz.
A barátodat meg szerintem cseréld le valakire, aki nem egy által kiválasztott modellel hasonlítgat téged (mellesleg megjegyzem: szerintem az a "nő" undorító!!!), hanem TÉGED szeret!
De hát annak a Horváth Évának totál görbe a lába:
Csak a te önbizalmadat akarja letörni, mert az övé kicsi. Totál elmebeteg, nehogy már vele akard leélni az életed.
jézusom, te egy ilyen pasi miatt képes voltál még plasztikai sebészhez is elmenni???
egyébként horvát éva nem körte alkatú, ha ezt nem éri fel ésszel, nem tudom, miért sanyargat.
47 kg 160 valahány centihez nagyon kevés. Milyen egy idióta az ilyen.
keress másik pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!