Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiábrándító ez a viselkedés számomra? Ti mit gondoltok erről?
Mostanában azt vettem észre, hogy kicsit eltávolodtam a barátomtól, és számomra kiábrándító a viselkedése néha, amit eddig nem is vettem észre, előttem nem volt ilyen soha.
Néha nagyon hülyeségeket beszél, és csúnyán, lekezelően.
Barátnőmék leléptek, és már rögtön kezdte,hogy na biztos mennek "tömni" meg hasonló szavak, kifejezések a szexre utalva, ami ugyancsak számomra is sértő volt, és belegondoltam, hogy biztos sokra értékeli akkor velem az együttléteket is. Meg büszkén meséli nekem, hogy miket hülyülnek a haverjával, hogy valakinek azt mondta, hogy "hiába mond valamit a barátomnak, őt csak a p-na érdekli" meg hasonlóak, barátnőmtől kérdezte múltkor, hogy "na megvolt az estéli nyalakodás" stb...
Nekem is mond néha ilyet, pl kifigurázza a dolgokat amiket az ágyban csinálunk illetve számára 'viccesek'a hangok is, amiket olyankor kiadok -.- És még egy csomó minden van...
Nem tudom miért, de ezek annyira kiábrándítónak tűnnek. Lehet, csak túl komolyan veszem ezeket? Ti mit szóltok, mi a véleményetek? Már lassan ott tartok, hogy nem jön, hogy olyan kedvesen és szerelmesen beszéljek vele ezek után, mint eddig. Nem tudom mit csináljak...17L
Szerintem menj hozzá, szülj neki két gyereket, aztán 35 évesen válás után után gyere vissza ócsárolni a szemét férfiakat.
Nem mi tehetünk arról hogy ilyen szellemi toprongyokkal jártok.
36 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!