Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy szangvinikus lány milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szangvinikus lány milyen személyiségtipusú sráccal illik?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 17:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, pszichológia. Ez, hogy az embereket besoroljuk összesen 4 csoportba, talán nem kell sokat győzködni senkit arról, hogy ez egy nagyon felületes és elnagyolt csoportosítás.

A személyiségtípus meg nem vetíti előre, hogy milyen személyiségtípusúval tud szerelembe esni meg párkapcsolatot kialakítani. Igazából a személyiség jóval több dologból áll, mint ez a 4 kategória. Persze, lehet(ne) statisztikákat készíteni, hogy általában melyik melyikkel jön ki jól, de ez csak egy gyenge statisztikai összefüggés lenne. Nem lehet tényként kijelenteni, hogy márpedig X személyiségtípusúhoz az Y személyiségtípusú illik. Nem ezen fog múlni...

2013. okt. 16. 18:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem csak párkapcsolatba, hanem barátság esetén is többféle személyiségtipusúval voltam körbevéve, és nem tudnék én se dönteni hogy X, Y személyiségtipusú ember lesz a barátom. Csak a dolgozat kedvéért gondoltam lássuk átlagba mit mondanak, többnyire kikkel illenek össze a szangvinikusak.

Köszönöm a gyors válaszokat! Még jöhetnek válaszok, vélemények. :)

2013. okt. 16. 18:09
 13/15 anonim ***** válasza:
Parapszichologian ugy tanitjak, hogy a szangvinikusok akaratlanul is szangvinikusokkal veszik korbe magukat.
2013. okt. 16. 18:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Ez az idei legjobb kerdes a kategoriaban :)
2013. okt. 16. 18:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Épp ezért mondtam, hogy laza statisztikai összefüggéseket ugyan lehet találni, de egyértelmű megállapítást nem lehet kijelenteni. Bár nekem már volt dolgom olyan pszichológussal, aki ugyan nem a személyiségtípusok, de hasonlóan egyáltalán nem meghatározó dolgok alapján próbált rábeszélni, hogy kivel lehet, és kivel NEM SZABAD barátkoznom meg járnom. Két alkalom után otthagytam a fenébe, miután egy órán át próbált barátnőm ellen manipulálni, mert szerinte kizárt, hogy mi szeretjük egymást. (Idősebb vagyok pár évvel, hétvégente tudunk csak találkozni, és tök más a munkánk. Ezekből ő leszűrte, hogy mi semmiképp nem illünk egymáshoz.)
2013. okt. 16. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!