Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk miert csinaljatok hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk miert csinaljatok hogy megdugtok egy lanyt aztan ott hagyjatok?

Figyelt kérdés
Tudom hogy vannak kivetelek es sok az alszent is .vde mivel ez itt lehet nevtelenul irni mondjatok el miert van ez? Vagy hogy miert jobb nektek igy? komolyan erdekel:)
2013. okt. 16. 16:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szex jó vele, de van valami olyan tulajdonsága, ami miatt nem kezdenék vele hosszútávú kapcsolatba.
2013. okt. 16. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:

egyik ismerősöm mondta 1x. Úgy szeretne b.nőt akit szerethetne stb, de azért uazt csinálta amit te most kérdezel.

Vannak akik így gondolkoznak,ez még nem is baj ha mindkét fél így áll hozzá.

2013. okt. 16. 16:48
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Attól kéne megkérdezni aki ilyet csinál...

Én 19 évesen vesztettem el a szüzességemet egy olyan sráccal akivel 4 hónapig jártunk együtt, teljesen normálisan , kedvesen, aranyosan viselkedett, törődött velem, azt mondta szeret.

Mindenféle tapasztalat nélkül mégis miből kellett volna rájönnöm arra hogy csak arra megy? Sosem erőltetett semmit. Nem nyomult, mindig addig mentünk el, ameddig én nem állítottam le. Nem volt erőszakos. Nem akarta görcsösen, hogy lefeküdjek vele.

Szóval 4 hónap után a szex végén közölte velem, hogy ő egy nővel csak egyszer fekszik le, és csak trófeákat gyűjt.Azt mondta akár 1 évet is várt volna. Tehát nem tudhattam!

Örülök hogy vannak olyan médiumok itt akik előre látják ki az aki szexre megy és ki nem, nos én nem látok a jövőbe sajnos.

Persze vannak rendes pasik is:) szerencsére az én férjem is ilyen, és még van sok más is, de az ilyen pasik ritkák:) Nehéz rájuk találni.

27/N

2013. okt. 16. 19:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Kedves 13-as, a te férjed ilyen rendes férfi? Vond meg tőle néhány hónapra a szexet és kiderül hogy meddig maradtok együtt. Fog-e abban az esetben a szexen kívül másra is gondolni. Nem hiszem és te sem hiszed.
2013. okt. 16. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:

tapasztalat szerzés

kötődés nélküli szex

ezek a kommersz indokok

2013. okt. 16. 21:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Nehéz dolog ám a faszt irányítani!
2013. okt. 16. 21:27
 17/19 anonim ***** válasza:

14, képzeld, volt hogy nem szexelhettünk, mégsem ment egyikünk sem máshoz. Pedig mindketten megtehettük volna, mégsem tettük.

Igen nagyon jó dolog, de nem minden a szex körül forog. Léteznek a világon más dolgok is. Mint szerelem, tisztelet, hűség. De ezt te nem ismered mi?

Mi van? savanyú a szőlő? Fáj ha más boldog, te meg nem? Vagy mi a bajod?

2013. okt. 16. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Evolúciósan ez kedvező nekik.

Persze ez akkor kedvező, ha a gyereket valaki fel is neveli, ezért aztán vannak hűséges, áldozatkész férfiak is.

No meg vannak olyan nők is, akik kiugranak egy kis vérfrissítésért, aztán felneveltetik a hűséges, áldozatkész férfival. Ez szintén evolúciós előny nekik.

2013. okt. 17. 00:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha ilyen történne veled, az azért lenne, mert emberileg kevés vagy neki.
2013. okt. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!