Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha házasság után kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha házasság után kiderülne, hogy a nőnek nem lehet gyereke, mennyire esélyes, hogy a férfi csak emiatt elhagyja?

Figyelt kérdés
Van egy öröklött betegségem, ami miatt valószínűleg nehezen fogok teherbe esni, de az is lehet, hogy sose lesz ilyen gondom. A párom a kapcsolatunk elején előtt egy olyat, ha megtudná, hogy meddő a párja ő otthagyná mert az élet értelme a gyerek...... Ti mit gondoltok erről? Jó ez már régen volt, de már előre görcsölök, hogy mi lesz :(

2013. okt. 16. 16:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
de végülis teljesen felesleges ezen görcsölni előre, hiszen legalább még 6-8 évig nem szeretnék gyereket. :)
2013. okt. 16. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyrészről a gyerek nem az élet értelme... mondom ezt úgy, hogy van gyerekem és imádom, de elég szomorú lenne, ha CSAK róla szólna az életem (neki se lenne jó!).

Másrészről a "kicsit nehezen esek teherbe" és a meddőség között szakadéknyi különbség van. Rengeteg párt ismerek, akiknél több évnyi próbálkozás után jött össze a baba, de összejött.

Olyan párt is ismerek, ahol a nőnek immunológiai okokból nem lehetett gyereke (teherbeesett, de vagy tízszer el is vetélt). A párja mellette maradt, és örökbe fogadtak egy kislányt.

2013. okt. 16. 17:19
 13/19 anonim ***** válasza:

De figyelj, ha még csak te is tegnap óta tudod, hogy esetleg emiatt problémás lehet a gyerekvállalás, akkor ő mégsem tud erről, csak magáról a betegségedről.

Én azért, ha ilyenen aggodalmaskodnék, beavatnám a páromat. Most 6-8 évig, amíg nem akartok gyereket, ezen fogsz idegeskedni?

2013. okt. 16. 17:23
 14/19 A kérdező kommentje:
De lehet gyerekem, csak lehet kicsit nehézkesebb így. (A trombózis gyanú miatt) Igazából amíg egy orvos nem mondja ezt a szemembe, addig nincs baj, valójában ezt csak neten olvasgattam, hogy ilyen is lehet, hogy valakinek emiatt nehezen lesz gyereke. :)
2013. okt. 16. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Akkor ne idegeskedj, hanem menj el egy szakemberhez!
2013. okt. 16. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:

Szóval akkor nem áll fenn a veszélye, hogy nem lehet gyereked, csak esetleg picit nehezebben, de az sem biztos. Akkor viszont nem értem a fő kérdésedet. Na, mindegy.

Amúgy igen, van esélye, hogy elhagyja a férfi a nőt, ha annak nem lehet gyereke, láttam már ilyet. De akkor a ti szempontotokból ez úgyis mindegy. :)

2013. okt. 16. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát, én csak azt tudom neked leírni ami a mi helyzetünk a férjemmel.

Amikor járni kezdtünk már akkor mondtam neki, az akkori állapotom szerint, hogy nehezebben tudok majd teherbe esni. (ekkor még ennyit tudtam)

Ezt ő teljesen elfogadta, annak ellenére hogy akart gyereket, ahogy én is.

Az esküvőnk után pár hónappal orvost váltottam, és akkor kiderült hogy van más bajom is, és azt is mondta, hogy az akkori állapotomban nem lehet gyerekem.

Én megkérdeztem a férjemet, hogy mi legyen most. Akar e mással lenni, hogy lehessen gyereke.

Hallani se akart róla. Azt mondta, hogy mi egymást választottuk első sorban, azért voltunk együtt, és azért házasodtunk össze mert szeretjük egymást, és örökre velem akar maradni. Ha nem lesz gyerekünk, akkor édes kettesben maradunk.

Magyarul, ő tőlem akart gyereket, senki mástól. Azt mondta, ha mástól lenne gyereke, nem tudna ugyanúgy nézni rá, mintha tőlem lenne.... nem tudna boldog lenni.

Hát ennyi. Együtt vagyunk. Kicsit jobban lettem azóta, jobbak a hormoneredményeim, de még mindig nem estem teherbe. (másfél éve nem védekezünk). De talán nincs minden veszve még....

Ne titkolózz. Az a lényeg. Ja, és szerintem ha ezért elhagy, akkor nem szeret igazán!!!

27/N

2013. okt. 16. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha van eszük, kitalálják, hogy legyen ott gyerek.

Beültetés, örökbe fogadás, stb. Lehet, hogy olyan embernek tudnak otthont adni, akinek tényleg szüksége van rá, de nem kaphat, hanem árvaházra van ítélve.

2013. okt. 16. 21:11
 19/19 anonim ***** válasza:

Nagynéném 50 éve házas, nem lehet gyerekük.

Ott vannak neki a rokonok gyerekei. Azokat imádják. És mi is őket.

2013. okt. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!