Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éves srác vagyok, és két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves srác vagyok, és két lányba vagyok szerelmes. Csak gratulálni tudok magamnak. Mind a két lány tökéletes, de választani kell. Most mind a kettővel vagyok, de nem akarom ezt csinálni se velük, se magammal. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 01:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
miért ne csinálhatnád tovább így? egyszer úgyis lebuksz. vagy nem. minden faszi ilyen helyzetről álmodik, de meg eldobnád magadtól.
2009. nov. 11. 08:32
 12/20 Andrewka ***** válasza:

A tarst szünetet nem feltétlenül azt jelenti h hónapokig feléjük sem nézel. Legyél kicsit távolságtartó. Próbálj keveset velük lenni, kevesebbet beszélni velük telefonon, msnen... Így lesz időd dönteni. Ha ők keresnek ne pattinsd le őket de legyél kicsit visszafogott. Aki jobban nyomul az akar jobban téged.

22/f

2009. nov. 11. 08:33
 13/20 anonim ***** válasza:
tarsd meg mindkettőt, dönsd meg őket és aki jobb azt tarsd meg:)
2009. nov. 11. 09:08
 14/20 A kérdező kommentje:
"Az" már megvolt... Azért mondtam hogy mind a kettő tökéletes.
2009. nov. 11. 09:17
 15/20 anonim ***** válasza:
annál jobb változatosabb lesz az életed 1iket sem unod meg
2009. nov. 11. 09:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kis időt adj magadnak amíg egyikkel sem találkozol, vagy csak minimálisan, hogy ne legyen feltűnő. És mindeközben mérlegelj. Hasonlítsd össze a két lányt. Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai. Vesd össze kitől mit kaptál érzelmileg stb. Olyan nincs, hogy mindkettő teljesen tökéletes! Valami alapján döntened kell, hiszen így csak felőrlöd magad mind érzelmileg mind lelkileg és ezt előbb utóbb ők is észreveszik majd rajtad. Sokáig ez így nem folytatódhat ezt te is tudod. Javaslom inkább válassz, minthogy a lebukás legyen a vége. Hiszen az mindenkinek szörnyű lesz! És az esélyét is elveszíted, hogy valamelyikkel boldogan folytasd, hisz mindkét nő olyan sértett lesz, hogy elhagy. Nem számít akár mennyire is szerettek...

Egy 21 éves lány.

2009. nov. 11. 09:41
 17/20 Andrewka ***** válasza:
Eddig én is adtam a jó tanácsot. Hogyan tudnál választani, érzelmileg jól kijönni belőle. De 09:17 után már inkább nem mondok semmit. Csak fényzni akarod magad h mekkora kan vagy mert két csajt tömsz egyszerre. Szánalmas. Remélem kiderül és buksz egy nagyot
2009. nov. 11. 09:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Azt azért irtam hogy teljes legyen a történet, és az utolsó válasz az volt, hogy feküdjek le mind a kettővel, és igy döntsek.Azért irtam hogy ezen már túl vagyunk. Nagyon sok válasz jött, amit köszönök szépen, megfogadom a tanácsokat, mert ilyen helyzetben még nem voltam, és k.vára nem vagyok magamra büszke.
2009. nov. 11. 10:30
 19/20 anonim ***** válasza:

Ó dehogynem!:) Vagy legalábbis büszke leszel rá majd öreg korodra. Hát itt is csak azt tudom mondani "férfiak" :)

Hogy kit válassz: Attól függ mire van szükséged. Biztos nem tök egyforma a két hölgyemény. Ha pl nősülni készülsz, ajánlom, ne a partyarc plázacicát vedd feleségül, hanem azt aki gondoskodóbb. Kb ennyi. De ne felejtsd el, hogy mi nők is képesek vagyunk olyan dolgokat generálni, amiket érzelmeknek hívnak. Próbálj meg nem összetörni a "vesztes" félben egy egész világot. Sok boldogságot a másikkal:)Ja! Azt hogy várj egy harmadikra, nem ajánlanám, hisz akkor már 3 tökéletes nő között kéne választanod, és akkor kéne egyből egy negyedik. A végén még ebbe rokkansz bele:)L/22

2009. nov. 13. 23:23
 20/20 anonim válasza:
ez nem normális dőnteni kell enyi
2012. jan. 30. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!