Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves srác vagyok, és két lányba vagyok szerelmes. Csak gratulálni tudok magamnak. Mind a két lány tökéletes, de választani kell. Most mind a kettővel vagyok, de nem akarom ezt csinálni se velük, se magammal. Mit csináljak?
A tarst szünetet nem feltétlenül azt jelenti h hónapokig feléjük sem nézel. Legyél kicsit távolságtartó. Próbálj keveset velük lenni, kevesebbet beszélni velük telefonon, msnen... Így lesz időd dönteni. Ha ők keresnek ne pattinsd le őket de legyél kicsit visszafogott. Aki jobban nyomul az akar jobban téged.
22/f
Szerintem egy kis időt adj magadnak amíg egyikkel sem találkozol, vagy csak minimálisan, hogy ne legyen feltűnő. És mindeközben mérlegelj. Hasonlítsd össze a két lányt. Mindenkinek vannak jó és rossz tulajdonságai. Vesd össze kitől mit kaptál érzelmileg stb. Olyan nincs, hogy mindkettő teljesen tökéletes! Valami alapján döntened kell, hiszen így csak felőrlöd magad mind érzelmileg mind lelkileg és ezt előbb utóbb ők is észreveszik majd rajtad. Sokáig ez így nem folytatódhat ezt te is tudod. Javaslom inkább válassz, minthogy a lebukás legyen a vége. Hiszen az mindenkinek szörnyű lesz! És az esélyét is elveszíted, hogy valamelyikkel boldogan folytasd, hisz mindkét nő olyan sértett lesz, hogy elhagy. Nem számít akár mennyire is szerettek...
Egy 21 éves lány.
Ó dehogynem!:) Vagy legalábbis büszke leszel rá majd öreg korodra. Hát itt is csak azt tudom mondani "férfiak" :)
Hogy kit válassz: Attól függ mire van szükséged. Biztos nem tök egyforma a két hölgyemény. Ha pl nősülni készülsz, ajánlom, ne a partyarc plázacicát vedd feleségül, hanem azt aki gondoskodóbb. Kb ennyi. De ne felejtsd el, hogy mi nők is képesek vagyunk olyan dolgokat generálni, amiket érzelmeknek hívnak. Próbálj meg nem összetörni a "vesztes" félben egy egész világot. Sok boldogságot a másikkal:)Ja! Azt hogy várj egy harmadikra, nem ajánlanám, hisz akkor már 3 tökéletes nő között kéne választanod, és akkor kéne egyből egy negyedik. A végén még ebbe rokkansz bele:)L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!