Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet kibírni azt, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kibírni azt, ha a párunkkal nem beszélhetünk minden nap?

Figyelt kérdés
2013. okt. 15. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
hát, miért nem tudtok beszélni minden nap?
2013. okt. 15. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerűen. Miért te nem bírod ki egy nap nélküle? Az elég gáz akkor
2013. okt. 15. 12:19
 3/10 A kérdező kommentje:

Mert olyan a munkája. Reggeltől estig dolgozik és utána ha hazaér, rögtön alszik.

De az én esetemben még nem járunk, csak kíváncsi vagyok, hogy mással történt-e ilyen.

2013. okt. 15. 12:22
 4/10 anonim ***** válasza:

Nehéz kibírni, én olyankor lefoglalom magam játékokkal :D

Ilyenkor még haverokkal se szeretek lenni mert hozzák a csajukat is és egyből nehezebb kibírni...

Szerencsére ritkán fordul ez elő nálunk, kb kéthavonta 1x.

2013. okt. 15. 12:24
 5/10 Grielean ***** válasza:
Úgy, hogy az embernek (jó esetben) van önuralma és képes türelmes lenni. Bizony vannak olyan helyzetek, hogy nem lehet mindennap találkozni vagy beszélni, de hülyeség azon agyalni, hogy ettől már nem jó a kapcsolat.
2013. okt. 15. 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
1-2 napot simán ki lehet bírni... Akár többet is, ha úgy alakul.
2013. okt. 15. 12:27
 7/10 A kérdező kommentje:
De csak hétvégén tudunk találkozni, hétköznap pedig nem beszélünk minden nap, ha beszélünk akkor is csak egy kicsit.
2013. okt. 15. 12:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi sem találkozunk legtöbbször hétközben, csak hétvégén, mert sokat dolgozik. De mindennap beszélünk vagy telefonon vagy chaten, ha szolgálatban van, akkor szinte egész nap tudunk chatelni. Szerintem ha fontos valakinek a másik, akkor megtalálja a módját, hogy minden nap felhívja ha csak pár percre is....olyan nincs, hogy egy két perces beszélgetésre valakinek nincs ideje.

27L

2013. okt. 15. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Nehezen és fájdalmasan. De az ember mindent kibir.
2013. okt. 15. 12:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos az én párom már simán kibirja mert kiszeretett belőlem. Csak akkor beszélünk ha én jelentkezem. Rá hiába várok. Múlt héten, amikor még szeretett egész nap chateltünk és felhivott napi kétszer mert nem birta ki, hogy ne tegye. Nem hiszem el, hogy teljesen visszájára fordult a dolog egy hét alatt :(
2013. okt. 15. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!