Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos rossz v bizonytalan jo?
én is arra gondoltam :)
De ugyanúgy a biztos szar kinek kell, ha rossz ne azért szakíts mert van valaki más aki szóba jöhet hanem a tényért, hogy rossz az egész. az hogy plusszban van valaki kilátásban az jó dolog ilyenkor :D
Egyértelmű a bizonytalan utóbbit.
az esély hogy tutira meg KELL enned egy tál spenótot, vagy a lehetőség, hogy talán egy hatalmas tortát falhatsz, de ha mégsem éhen maradsz...
szerintem mindenki ráhajtana a tortára. :)
Eléggé sajnálatra méltó, ha valakiben felmerül, hogy maradjon a biztos rosszban. Ennyire kishitű lennél? Félsz, hogy nem találsz mást? Így tervezed leélni az egész életed? Gondolom nem, szóval egyszer úgyis szakítanál, inkább tedd meg minél előbb, annál hamarabb találsz mást. Ha meg nem lesz sokáig jobb, akkor sincs semmi, annyi örömforrás van még.
De olyan helyzetben sose szabad lenni, ami stabilan rossz érzést ad, legyen az kapcsolat vagy bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!