Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, ha egy embert nem birok leállítani?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon hülye 27 éves fiú,akit megismertem,én 23 éves dolgozó lány vagyok4 éve a barátommal élek együtt! sajnos a kapcsolatunk elromlott,ő csajozik,én viszont megismertem ezt a 27 éves fiút,akinek se munkája, se semmije..,már sokszor a rendőrséget hívtuk ki rá,mert tudja,hogy hol lakom,és zaklat,tegnap meg ma nem mentem be dolgozni,és ő automatikusan át jön,és kopog addig még be nem engedem,már elegem van belőle,mert hogy ő unatkozik.és nem tud mit csinálni.. hát keressen munkát,de lusta,és át jön és mindig itt eszik,de sokat,nem sajnálom,de amit én veszek,meg a barátom,ne egye már meg,és mindig úgy jön ide hogy be van rúgva,és drogozva,a szülei őt kiteszik 1 hét múlva és arra vár hogy az én pénzemből,vegyünk ki egy lakást,és jöjjön velem oda,persze úgy,hogy én tartsam el.tegnap is a fejemhez vágta,hogy ha szeretném,rég cuccoltam volna hozzájuk,mert az anyukája azt mondta hogy költözzek hozzájuk teszem hozzá 30nm-es lakásba laknak,és van 7 gyerek..na? ti mennétek? ugye nekem már van minden cuccom bútor,tv-minden elektronika.és azért akarják,hogy mennyek.ma is pihenni akarok,de tudom,hogy ez lehetetlen,lesz.
2013. okt. 15. 10:28
 1/8 anonim ***** válasza:
5x kiraktad már ezt a kérdést. Buta vagy. Jelentsd fel zaklatásért és nem kell minket untatnod!
2013. okt. 15. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
És a rendőrség nem csinál semmit? Ezt nehezen hiszem el. Nem kell beengedni a lakásba, hanem figyelmeztetés nélkül hívni a rá a rendőrséget, akkor csak lesz már valami. Ha meg nem és folytatni fogja, akkor veszel valami paprikaspray szerűséget és a képébe fújod, amikor felbukkan.
2013. okt. 15. 10:35
 3/8 A kérdező kommentje:
A Rendőrség azt mondta,hogy ilyen esetre nem hivja ki őket.. nem tudnak mit csinálni:(
2013. okt. 15. 10:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát kissé érthetetlen a story.Mert azt kérded,hogy hogyan tudnád leállitani.Közben kérded, hogy ti oda költöznétek-e ilyen helyre,Szerintrm a legfőbb gondod az hogy összeköltöznél vrle, ha nem egy lusta semmirekellő lenne.Irod, hogy a baratod csajozik.Ez a hrlyzet nem könnyű neked a két férfi helyett válassz egy harmadikat.Aki nem csajozik nem iszik drogozik. De van munkaja beszáll az esetleges kiadásokba.Ha pedig külön akarsz költözni a baratodtól mert eleged van a megcsalásaiból menj egy külön albérletbe,esetleg társbérlőként.Ő is rájön utánna hogy nem ezórakozhat veled.Lehet utánna kibékültök.... és nrm csal meg.A zaklatónak meg ne add meg az új címed.Amugy amikor átmegy a barátod nem vágja kupán?Mert ami sok az sokkk
2013. okt. 15. 10:39
 5/8 anonim ***** válasza:

BTK 222. §

(1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) Aki mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját félelemkeltés céljából személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével megfenyeget, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(3) Aki a zaklatást

a) volt házastársa vagy volt élettársa

b) nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt álló személy sérelmére követi el, az (1)bekezdésben meghatározott esetben két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel, a (2) bekezdéseben meghatározott esetben büntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Forrás[szerkesztés | forrásszöveg szerkesztése]

2003. évi CXXV. törvény az egyenlő bánásmódról és az esélyegyenlőség előmozdításáról

2012. évi C. törvény a Büntető Törvénykönyvről (hatályos 2013. július 1-jétől)

2013. okt. 15. 10:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel. Erőltetni kell a rendőrségen.
2013. okt. 15. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Unalmas már a kérdés,sokszor feltetted.Egyébkét meg ha nem hagynád magad,nem tudna zaklatni.Rendőrség,távoltartás kérése,telefonszámcsere,zárcsere...
2013. okt. 15. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:
hogy, hogy nem láttam eddig!
2013. okt. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!