Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé bonyolult, és bonyolódik tovább-tovább-tovább?!
Sziasztok!
Kicsit bonyolult a mi helyzetünk és sajnos nem jutunk 1ről a 2re!
Mégpedig... Októberben kezdődött, lassan 1 éve! Először csak bulizni jártunk együtt, semmi több. Aztán elkezdtünk találkozgatni és eljött az is, amikor először csókolóztunk! Isteni volt... 11 éve vagyok együtt a párommal, de ő hírből sem csókol úgy, mint Ő! Nem ez a lényeg! Év elején rengeteget lógtunk együtt... Volt egy balesete és mikor meglátogattam, megcsókolt. Később, valami miatt "szakított" velem és nem tudtam mire vélni a dolgot... E-mail váltások közepette, megmondtam neki, hogy úgyis az lesz ami minden egyes összeveszésünknél történt.... Ismét egymásba gabalyodtunk! És ez van minden "szünet" után! voltam már nála párszor és nagyon jól elvoltunk, de sex nem történt.... Csók igen, és simogatás, de más nem... És! Szombat óta megint más.... Fent voltam nála, boroztunk és filmet néztünk! A mellkasán feküdtem és simogatott! Elkezdtem nyaggatni, hogy menjünk bulizni, mert várnak a többiek, de Ő kérlelt hogy maradjunk otthon és nézzünk még valamit! Elindultunk... Azóta más lett! Nem mer a szemembe nézni, nem mer találkozni sőt, még üzit sem ír! Mitől tarthat? Tagad és terel, ha rólunk kérdezem.... Miért van ez? Aki tud segítsen és adjon választ! Előre is köszi....Mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!