Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a barátotok megütne titeket? :/
Figyelt kérdés
Elmentem barátomhoz és elkezdtünk vitatkozni aztán olyat vágott hozzám, hogy takarodjak ,mikor 3órát utaztam miatta de én kezdtem a vitát elindultam és megrángatott és ellöktem magamtól azt mondtam neki hogy eressz el te szemét, ő meg pofon vágott nagyon fájt és elszaladtam és azóta könyörög , hogy bocsássak meg neki....:S2013. okt. 14. 23:25
11/13 anonim válasza:
Legyen annyi önbecsülesed hogy nem mesz vissza hozza!Egy ferfi sem er ennyit es majd lesz olyan aki tisztel,megbecsül teged!De ha ez volt az elsö alkalom es ha te annyira szereted adhatsz neki meg egy eselyt de ne siesd el hagyd öt szenvedni hisz megerdemli!!!szerintem sem ferfi az ilyen hanem egy gyava szar alak DE ez a te eleted mi nem mondhatjuk meg mit tegyel ,tedd amit jonak latsz!
12/13 anonim válasza:
Kellett neked belekötni. keress màst. és moderàld meg magad, mert nem szeretik a pasik a hisztit.
13/13 anonim válasza:
Hagyd a fenébe... ha egy nőt megüt egy pasi, az nem férfi... meg megteheti többször is. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!