Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a barátotok megütne titeket? :/

Figyelt kérdés
Elmentem barátomhoz és elkezdtünk vitatkozni aztán olyat vágott hozzám, hogy takarodjak ,mikor 3órát utaztam miatta de én kezdtem a vitát elindultam és megrángatott és ellöktem magamtól azt mondtam neki hogy eressz el te szemét, ő meg pofon vágott nagyon fájt és elszaladtam és azóta könyörög , hogy bocsássak meg neki....:S
2013. okt. 14. 23:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerinte te vagy az aki esedezik, pedig ennek a kapcsolatnak:vége.
2013. okt. 14. 23:26
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyszer kaptam egy öklöst, mert számon kértem a barátomat, hogy megcsalt, hát akkor nem tudtam gondolkodni, csak ott hagytam, másnap pedig szakítottam vele.
2013. okt. 14. 23:26
 3/13 A kérdező kommentje:
Azóta csak sírva telefonál és könyörög nekem , de nem tudom elfelejteni nagyon rossz volt...Nem merem elmondani a barátnőimnek mert elmondanák a közös fiúbarátainknak és ők agyonvernék őt...:(
2013. okt. 14. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
mit tennék? a hátralevő életemben levegőnek nézném.
2013. okt. 14. 23:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ott.... Annyi normális pasi mászkál még az utcán! egy miatt nem érdemes ezt elviseln!...
2013. okt. 14. 23:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy ha egyszer megütött akkor fog máskor is , szoval felejsd el ezt az embert ha nem akarsz egy szar jövöt magadnak
2013. okt. 14. 23:36
 7/13 anonim ***** válasza:
korootk?
 8/13 tevetke ***** válasza:
Meg is érdemelné, hogy jól megagyalják! -.-
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

Ennek pedig itt a vége! C'est la vie...

Eleve 3 órát utaztál egy kiadós balhé miatt. Nem éri meg a távkapcsolat. Tapasztalatból mondom.

Ha 1x megütött, másodjára is meg fog. Én 26 évet kibírtam anélkül, hogy kezet emelnék nőre, pedig volt nekem is 1-2 kiadós balhém elhiheted...

Az ilyen nem férfi. És veszekedésre ne cseszd el az időt. Jobban jársz.

2013. okt. 14. 23:37
 10/13 anonim ***** válasza:
menj vissza hozzá
2013. okt. 15. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!