Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tetszenek nekem fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek nekem fiú létemre, a duci, husis molett, átlagos testalkatú lányok, akik nagy melle, nagy hasa (pocakja) van?

Figyelt kérdés
nagyon szép nagy has,nagy mell,nagy segg. ha van itt gyakoriseken ilyen test alakatu lányok

2013. okt. 14. 21:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Miért tetszenek nekem, a nagy darab lányok? (idősebb meg fiatalabb molett duci husis lányok)
2013. okt. 15. 18:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Termékenységszimbólum

[link]

google.hu/search?q=három+grácia&oq=három+grácia&aqs=chrome..69i57.2425j0j7&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

2013. okt. 15. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Az ilyen nők általában nagyon tudják kényezteti a pasit, jó dolgod lesz :). Különben sok olyan férfit ismerek akinek ilyen az esete....van rajta mit fogni...
2013. okt. 16. 13:26
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik válaszoló kommentjére reagálnék.

"És itt keresel egy ilyen alja csajt"

Szóval azért mert valaki nem 50 kiló már egy alja szemét? Gratulálok a válaszoló intelligencia szintje nem éri el a -5-öt se...

2014. jan. 15. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
a nagy segg, kicsi mell, közepes pocak bejön?
2014. jan. 15. 15:25
 16/16 anonim válasza:
100%
Mi az hogy ilyen alja csajt??? Vagy hogy szakadékot???? Mar bocs de a lb-m is ilyen es brutál helyes pasilya van ;)
2014. aug. 25. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!