Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csunya lanyoknak miert olyan nehez part talalniuk?
Vagyis az emberek miert mennek annyira a kulsore?
Koszonom a valaszokat. :)
1. Ilyen az ember ösztönös viselkedése, a jó külső mögött a termékenység állhat (nem tudom szakszerüen megfogalmazni, remélem érted mire gondolok, ha nem google :D)
2. A média ezt diktálja.
És kb. leírtam mindent. Nekem is a szép lányok jönnek be, ez van.
Nem kizárt, hogy nagyok az igényeid, mint amit írtak mások is!
Mert ugye az "átlaghím" az nem jó.....
Párválasztás, ösztön, Alpha értékek domináns szerep, hogy a legegészségesebb, életképes utódokat hozzanak létre. AZ ember is ezen az elven működik, ösztön. A legtöbb férfi fiu milyen nőt választ? Akinek széles a csípője!! Miért mert tudatt alatt azt diktálja termékeny ez a nőstény és könnyen hoz világra utódot. Másik szempont formás mellek, ez is utszint a termékenység jele. Legyenek a nőknek megfelelő génállománya mely megbetegedésektől mentes, szép bőr, haj, köröm, formás testi alkat. ( ilyen a homokóra és alma forma- széles csiő és kerek mellek) Emiatt választja a férfi a szebb nőket.
A csúna lányoknak pedig azért tart tovább a kapcsolatuk mert mivel nehezen találnak párt ezért jobban megbecsülik azt akit már megszereztek mivel számukra is az az elsődleges hogy utódot hozzanak létre akár egy kevésbé vonzóó férfival is. Fajfenntartás!!!
Ennyi röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!