Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csunya lanyoknak miert olyan nehez part talalniuk?

Figyelt kérdés

Vagyis az emberek miert mennek annyira a kulsore?

Koszonom a valaszokat. :)

2013. okt. 14. 21:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha nekem küldesz,attól a pillanattól van pasid :) Kérdés te akarsz-e engem??
2013. okt. 14. 21:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Küldj képet privibe,lehet hogy nem is vagy csúnya!
2013. okt. 14. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
Amint láthatod, egy csúnya lánynak tényleg egyszerű a dolga, most is mennyi érdeklődést kaptál. Ellenben egy csúnya srác hajthat akárhogy, egy lány sem ad neki még csak esélyt sem. (Tapasztalat.)
2013. okt. 14. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Írtam...Es les.zar. Ezt nektek csunya lányok ..:..
2013. okt. 14. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:

1. Ilyen az ember ösztönös viselkedése, a jó külső mögött a termékenység állhat (nem tudom szakszerüen megfogalmazni, remélem érted mire gondolok, ha nem google :D)

2. A média ezt diktálja.

És kb. leírtam mindent. Nekem is a szép lányok jönnek be, ez van.

2013. okt. 14. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, hogy nagyok az igényeid, mint amit írtak mások is!

Mert ugye az "átlaghím" az nem jó.....

2013. okt. 14. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Párválasztás, ösztön, Alpha értékek domináns szerep, hogy a legegészségesebb, életképes utódokat hozzanak létre. AZ ember is ezen az elven működik, ösztön. A legtöbb férfi fiu milyen nőt választ? Akinek széles a csípője!! Miért mert tudatt alatt azt diktálja termékeny ez a nőstény és könnyen hoz világra utódot. Másik szempont formás mellek, ez is utszint a termékenység jele. Legyenek a nőknek megfelelő génállománya mely megbetegedésektől mentes, szép bőr, haj, köröm, formás testi alkat. ( ilyen a homokóra és alma forma- széles csiő és kerek mellek) Emiatt választja a férfi a szebb nőket.

A csúna lányoknak pedig azért tart tovább a kapcsolatuk mert mivel nehezen találnak párt ezért jobban megbecsülik azt akit már megszereztek mivel számukra is az az elsődleges hogy utódot hozzanak létre akár egy kevésbé vonzóó férfival is. Fajfenntartás!!!

Ennyi röviden.

2013. okt. 15. 19:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem tetszhetünk mindig, mindenkinek. Mindenkinek más az ideálja.
2013. okt. 16. 04:30
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert te csunya lány vagy?Még jó hogy a szebbek jönnek be a legtöbb embernek.Az már más kérdés hogy mi jön össze.
2013. okt. 16. 20:46
 20/20 Imre777 ***** válasza:
Mert nekik könnyebb!
2016. aug. 30. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!