Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti Magyarországon született...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti Magyarországon született magyarok mért dobtok el olyan könnyen egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Nem akarok általánosítani,csak a tapasztalataim alapján írom azt,amit.

Én is magyar vagyok,de nem itt születtem,4 éve élek itt,de ezalatt a 4 év alatt még nem sikerült azonosulnom az itteni emberek gondolkodásával.

Nálunk egy kapcsolat szent és sérthetetlen.A válás ritka,mint a fehér holló.Ami elromlik,azt mi megjavítjuk,ti általában eldobjátok.

Én 2 éve férjnél vagyok.Pár hónapja megromlott a házasságom és az itteni ismerőseim 99%-a azt mondta,hogy fiatal vagyok,váljak el és keressek mást.Azért,mert ők is ezt tették.Akár párkapcsolatban éltek,akár házasságban,ha probléma volt,akkor tovább álltak,mert van még sok ember a világon,akivel boldogok lehetnek.Én semmiképp se akartam elválni,mindent megtettem,hogy helyre jöjjenek a dolgok és sikerült is.Egyszer se jutott eszembe,hogy keressek mást.

2013. okt. 14. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

11es vagyok

Amugy hol eltel ezelott kerdezo?

2013. okt. 14. 21:08
 12/19 anonim ***** válasza:

Hát én sem. Tapasztalat. :( Ja az engem is érdekelne hogy hol éltél eddig. Azt hittem mindenhol ez a helyzet mint itt kicsiny hazánkban.

8as voltam

2013. okt. 14. 21:10
 13/19 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! wow, hát én olyan 35 körülinek vagy többnek hittelek. meg ebben a korosztályban azért a házasság is ritka. a 4-es voltam:)
2013. okt. 14. 21:15
 14/19 A kérdező kommentje:

Kárpátalján éltem/élek,mert haza járunk,ott is van egy otthonunk,meg itt is :-)

És ott teljesen máshogy gondolkoznak az emberek.

2013. okt. 14. 21:22
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
jaj igen, mert minden határon túli magyar szent, aki meg itt él az kicsinyes gyökér. de utálom már hogy a csapból is ez folyik.
2013. okt. 14. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolsó, kinek nem inge, ne vegye magára.
2013. okt. 14. 22:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Oda kell akkor mennem. Legalább nem kell feladnom az anyanyelvemet sem hozzá és ott talán van esélyem normális nőre, aki nem ilyenek, mint itthon.

És a legrosszabb, hogy direkt nem a "Tegnap csajos este volt és leszoptam 3 idegen srácot, de nem jelentett semmit, téged szeretlek. Na akkor adsz pénzt kozmetikusra és műkörmösre?" jellemű plázapitsákra bukom.

De a legsunyibbak a normálisnak tűnő nők, mert azok meg még intelligensek is sokszor és diszkréten csinálják és csak évek múlva és gyerek után jön rá az ember, hogy a fél szomszédság lyuksógor. Mert kis visszafogott, szemérmes lányka, akit véletlenül egyedül hagy az ember pár órára és már sebészi eszközökkel kell eltávolítani az eközben szájára tapadt kanokat.

2013. okt. 25. 01:48
 18/19 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló.

Nem azt mondom,hogy nálunk nincsenek férjüket vagy barátjukat megcsaló nők,de azok olyan kevesen vannak,hogy keresni kell őket,de akkor is nehezen találsz.Itt fordítva van,rendes,tisztességes nőket nem találni.

Plusz nálunk minden nő munka és gyereknevelés mellett háztartást is vezet.MINDEN NAP FŐZ.Na itt még ez a ritka dolog :-)

2013. okt. 25. 10:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyon igazad van kedves kérdező!Én itt születtem Magyarországon nem láttam mást,de én se értem sose ezt.Váljál el azért,mert egyszer volt valami probléma, mert annyi emberrel tudnál boldog lenni?Azt gondolják hogy létezik olyan ember akivel évtizedeken keresztül soha nem lesz egy kis probléma se?Azért különbség van aközött is,hogy vannak problémák egy kapcsolatba(mivel emberek vagyunk) amikért néha tennük kell,hogy megoldojanak vagy aközött,hogy két ember abszolut nem bír együtt élni.
2013. dec. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!