Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti hogy oldjátok meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti hogy oldjátok meg ezeket a, , csajos" dolgokat" amikor együtt éltek a párotokkal? Pár praktikussági kérdésem van. :$

Figyelt kérdés

Nemsokára összeköltözöm a párommal. Félek egy kicsit a dologtól... Nem azért, mert nem akarom, hanem mert nem tudom, hogy bizonyos dolgok hogy működnek... :$ Szóval olyanra gondolok pl. hogy ha ugye egy ágyban alszotok, és mondjuk megvan, akkor az kínos, hogy ha ugyan nem is szexeltek, de esetleg csak megérint a pasi, és a hálóruhán keresztül kitapintja a betétet... (tampont is szoktam használni, de sosem merem betét nélkül; nem véletlenül... :$). Vagy ha nincs meg, és csak tisztasági betétet használtok, és kicsit összebújtok, akkor az is gáz, ha mondjuk vetkőzés közben látja meg a bugyiban a betétet...

A másik a szőrtelenítés. Én elég szőrös típus vagyok (sötét hajam van...), és a mindennapos borotválástól kivörösödöm, főleg ott lenn, és nagyon csúnya tud lenni a bőröm, de olyan szinten, hogy kb. rondább, mintha szőrös maradnék... Meg a nagyon minimális borostát nem is tudom leszedni, viszont érezni lehet, mert picit szúr ugye. Ha meg gyantázom, azzal meg várni kell, mire kinőjön, úgy is cikis a dolog. :$

Ezekben az esetekben mit lehet csinálni?? :$

2013. okt. 14. 19:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy nem nő vissza a szőr, hogy már látszik a kis fekete töve, de leszedni még ne bírom. :$

A tartós szőrtelenítésen kívül pedig sajnos már mindent próbáltam. :(

2013. okt. 14. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Olyan szegényes és szomorú , hogy ezeket nem tudod megbeszélni azzal az emberrel , akivel össze készülsz költözni.Én már pár hónap után nevetve kibeszélném a drágámmal és szerintem ez a normális, ha ilyen alapvető bizalom nincs meg, nem tudom mi lesz később a komoly problémáknál.

Én is marha szőrős vagyok, és nem fogom folyton leszedegetni mert se időm se pénzem rá, de úgy nem is lennék senkivel, h nem tisztázom a kapcsolat elején , hogy elfogadja- e ezt vagy mi a véleménye stb.

ALAP EMBER ALAP!

2013. okt. 14. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapja vagyok együtt a barátommal, és igen, már tapintotta meg úgy a bugyimat, hogy betét volt benn... Feszült voltam én is, szóltam, hogy kellemetlen lehet neki, erre közölte, hogy nem érdekli, és már akarta lefelé szedni rólam... :D Meg még sok más kellemetlenséget is elmondtam neki, hogy hát ilyen előfordulhat. Rettentően zavarban voltam, de minden ilyenre azt mondta, hogy nem érdekel, nem érdekel... :) Mert szeret. Ennyi. :)

Beszéljétek meg.

2013. okt. 14. 22:21
 14/14 anonim ***** válasza:
igeen, valoszinüleg ha szeret annyira, ez nem fogja zavarni, ha igen akkor meg igen. Végül is ennyi.
2013. okt. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!