Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 elmúltával van még esély megtanulni a nőkkel kapcsolatban azt amit már rég tudni kellene?
Mert gyakorlatilag nulla a tapasztalatom.
Nem csak szex terén ami ma sem vonz rettenetesen.
Lehet,hogy ez azért van,mert nem igen van tapasztalatom.Főleg nem olyan ami annyira jó lenne,hogy még többet akarjak belőle.
De lelki síkon is ez a helyzet.Ott is ritka,hogy barátnőt karjak. Néha jó lenne beismerem,de kevés ilyen nap van egy évben.
Szóval semmiféle használható tapasztalatnak nem vagyok a birtokában. helyzettől és témától függően különböző mértékben feszült is vagyok nők társaságában.
Bár ilyen ritkán van,mert társaságom sincs nagyon akikkel eljárnék szórakozni. Ami még feszültebbé tesz,hogy szórakozni sem tudok. Nem tudok rendesen feloldódni.
Hol lehet erről beszélni valakivel? Lehet egyáltalán ilyen helyzetben tanácsot adni, változni?
Mik az esélyek ha később barátnő szeretnék. Rögtön lerí rólam,hogy használhatatlan vagyok.
Tánc? Salsa? Én ? öhö...
A dilidoki meg nem ér semmit ! Tudom :-( Más okból.
Annyi jó ember van körülöttem, hogy nem akarom, hogy megváltozzanak !
Én is próbáltam párat és egyik mihasznább volt, mint a másik !
Semmi olyat nem mondtak ami magamtól ne tudtam volna.Ráadásul némelyik igaz lekezelő bunkó volt.
A kérdést meg nem is tudom miért emeltem ki. Úgy néz ki , hogy ha lassan is, de lehet.
Kicsit védem azért a pszichiátereket: azt írod semmit nem mondtak, amit ne tudtál volna. - hát ők csak mondani tudnak neked dolgokat, tenni, cselekedni, változni neked kell.
De ők is emberek, sokfélék, és van köztük tehetséges, meg alkalmatlan is, nyilván.
Az alkalmatlanok közül már találkoztam párral. Ha csak rövid időre is.Szerencsére.
Azt viszont elérték,hogy ne bízzak bennük, ne higgyek bennük és kamunak tartsam.
Hát vannak könyvek is a témában, lehet önismereti témában olvasni, vagy ilyen önsegítő könyvekkel próbálkozni. Nekem pl. nagyon tanulságos volt elolvasni ezt: [link] Itt a leírás nagyon arra van kihegyezve, hogy ez nőknek íródott, de szerintem ez - ha így is van - lényegtelen. Nekem azért volt jó, mert sokat olvastam benne mások nyomoráról, és kiderült, hogy ami engem kínoz, az sok más pacáknak is, majdnem hogy általános nyavalya.
Egyébként, most újra elolvastam a kérdésedet és hát lehet, hogy neked valóban nincs belső igényed arra, hogy barátnőd legyen. Vannak, akik tök jól elvannak egyedül, lehet hogy te is ellennél, csak tudod, hogy illenék, hogy legyen csajod és ez feszélyez. Tehát lehet, hogy egyszerűen csak el kéne fogadnod, hogy te ilyen vagy és kész.
A szórakozásról még: Vannak, akiket az általános szórakozási módok untatnak.
Mi érdekel téged a világból? Ha van valamik akkor annak mentén lehet, hogy találnál valami tematikus csoportot, ahová lehet csatlakozni és legalább is emberek közt vagy. Hátha lesz ott lány is, aki felkelti az érdeklődésedet. Egyébként nőben is van olyan, aki magának való, és olyan partnert szeretne, aki többnyire békén hagyja, de mégis valahol ott van és néha tudnak foglalkozni egymással. Szerintem ez is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!