Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 30 elmúltával van még esély...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 elmúltával van még esély megtanulni a nőkkel kapcsolatban azt amit már rég tudni kellene?

Figyelt kérdés

Mert gyakorlatilag nulla a tapasztalatom.

Nem csak szex terén ami ma sem vonz rettenetesen.

Lehet,hogy ez azért van,mert nem igen van tapasztalatom.Főleg nem olyan ami annyira jó lenne,hogy még többet akarjak belőle.

De lelki síkon is ez a helyzet.Ott is ritka,hogy barátnőt karjak. Néha jó lenne beismerem,de kevés ilyen nap van egy évben.

Szóval semmiféle használható tapasztalatnak nem vagyok a birtokában. helyzettől és témától függően különböző mértékben feszült is vagyok nők társaságában.

Bár ilyen ritkán van,mert társaságom sincs nagyon akikkel eljárnék szórakozni. Ami még feszültebbé tesz,hogy szórakozni sem tudok. Nem tudok rendesen feloldódni.

Hol lehet erről beszélni valakivel? Lehet egyáltalán ilyen helyzetben tanácsot adni, változni?

Mik az esélyek ha később barátnő szeretnék. Rögtön lerí rólam,hogy használhatatlan vagyok.

2013. okt. 14. 09:53
1 2 3
 11/27 ksusy válasza:
Sajnos ez egy tipikus önbizalom hiány! Valószínűleg egészen gyermekkortól kezdve alakult ki. Mindenkép javasolnék szakember segítségét. Nem sexualis hanem lelki téren.
2013. okt. 17. 20:33
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a baj nálad félsz a kudarcoktól.Harc az élet is,és aki nem gyakorol az elbukik!Ne félj attól mit gondol majd az a nő aki megtetszik Neked.Ismerkedj,lesd el más hogy csinálja,próbálkozz sokat.Annyi tahó,buta férfi van nőkkel,csak azért mert dumálnak,kisérik a kiszemeltet,aki megszokja,és jól esik neki a törődés.Legnagyobb bajod-szerintem-Te nagyon tiszteled a nőköt,ők is olyan emberek mint bárki más,de azt mégse várd hogy ők kezdeményezzenek nálad!Holnap emeld fel a segged a székről,és menj kószálni ismerkedni,emberek közé!Nyomás míg nem késő!!
2013. okt. 17. 20:46
 13/27 anonim ***** válasza:
74%

Magaddal kell egyenesbe gyere és akkor a magán életed is rendbe jön. Azt tudnod kell, hogy bármilyen szakemberhez is mész neked kell megoldanod a problémádat. Azt kell tegyed amitől a legjobban tartasz, ami nem megy. Menj emberek közé és ismerkedj, próbálkozz. Először elbuksz és felállsz. Majd megint elbuksz és felállsz, de már erősebb leszel és tudod majd kezelni. Majd jönnek az apróbb sikerek és lassan rendbe jössz.

Az egész rajtad múlik. Begubózol vagy teszel azért, hogy jobb legyen. Teszel azért, amire vágysz.

2013. okt. 17. 20:46
 14/27 anonim ***** válasza:
Én is ugyanúgy el vagyok keseredve mint a kérdező, de most rájöttem hogy ez nem mehet így tovább és elkezdtem önfejlesztő könyvet olvasni és a pozitív gondolatok gyakorlatba történő átültetését kivitelezni, mert unom már ezt az önbizalomhiányos pesszimista önmagamat.
2013. okt. 17. 21:30
 15/27 A kérdező kommentje:

Elfogok bukni és be fogok gubózni.

Én sajnos az a fajta vagyok aki meg se próbálja.

kár,hogy ez csak így működik és még egy dilidoki sem tud segíteni. innen már mindegy is.

2013. okt. 27. 22:13
 16/27 anonim ***** válasza:

10-es, ez nem kedvességről/nem kedvességről szól!!! Feltártam a tényeket! Nehogy már kedvességből hazudnom kelljen!

Kérdező, akkor minek tetted fel a kérdést, ha te már biztos vagy a bukásban? Fene egye meg, hogy ti, ilyen emberek nem próbálkoztok eléggé változni! Ezt senki nem fogja megtenni helyettetek ebben a korban! Az idő elszáll, minden felnőttnek megvan a maga baja, te küszködj a megoldáson! Lassan meghalsz....

Nem tudok mást mondani, csak hogy szakemberhez menj, mert más nem ér rá veled foglalkozni!

2013. okt. 27. 22:21
 17/27 anonim ***** válasza:
12-es vagyok.Egyet értek a 16-os válaszolóval.Itt csak úgy segíthetünk ha őszintén szólunk,nem vigasz kell hanem tanács, útmutatás a kérdezőnek.De úgy látom Ő feladta,vagyis már nem akar semmit.Mégis mit várt idegenek mit tehetnek érte,legjobb tudásunkal támogattuk,32 évesen még nem lehet feladni!!
2013. okt. 27. 23:03
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem is sértődtem mg az őszinte hozzászóláson és tanácson.

Csak rossz belátni,hogy nincs más út csak az amelyik nem megy.

Köszönöm

2013. okt. 27. 23:22
 19/27 anonim ***** válasza:

A nők öntörvényű ösztönlények.Olyanok mint a macskák.Addig kellessz csak nekik ameddig jól érzik magukat veled, utána meg eldobnak mint egy használt cipőt.

Hol van már mai világunkban a "jóban és rosszban is együtt végig a rögös úton" ?

Ha úgy tetszik én vagyok a Te jósod. Most megjósolom neked(ingyen), hogy fogsz majd találni több kevesebb sikertelenség után egy lányt, akivel összemelegedtek majd.

Azután be fog következni nálad a fent említett első 3 mondatom.

Tetszik vagy sem,Neked ez lesz a sorsod.

Honnan tudom?Mint ahogy megszülettél, úgy meg is fogsz halni. Na milyen jó jós vagyok?

2013. nov. 18. 10:27
 20/27 vicr4m ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, rossz olvasni, hogy 30 évesen úgy érzed fél lábbal már a sírban vagy, vagy ha nem is lábbal, akkor a nemes testrészeddel.

Sajnos rossz hírem van, helyetted senki sem fog neked barátnőt szerezni. Vannak dolgok az életben amiket mindenkinek saját magának kell megtennie. A befektetett munka előbb vagy utóbb, de megtérül. Hidd el, akiket irigyelsz, hogy nekik milyen könnyű, mind átesek azon, amit te még el sem kezdtél. Ha barátnőt akarsz, akkor markold meg a tökeidet és menj oda minél több nőhöz.

Nem kell túlagyalni, odamész, köszönsz neki, majd mondasz neki valami kedveset, nem is az a lényeg, hogy mit mondasz, hanem ahogy mondod. Sokszor nem is mondok pár szónál többet, hanem a szemébe nézek és rámosolygok.

Egy jó tanács: kezdetben ne szórakozóhelyen próbálkozz, hanem fényes nappal akár az utcán, akár egy kávézóban, cukrászdában. Éjszaka egy szórakozóhelyen sokkal nehezebb, olyankor az emberek más arcukat mutatják, valamint a nők felvértezik magukat, mivel sokszor egy este alatt több tucat férfi szólítja le őket minden hülyeséggel.

Csak hogy megértsd, egy vasárnapi 6 fogásos ebéd után hiába tesznek eléd bármilyen finomságot, valószínűleg csak annyit mondasz, hogy elég volt.

Az önbizalom nem veleszületett adottság, gyakorolni kell ugyanazt a dolgot, minél többször csinálja az ember, annál biztosabb abban, hogy sikerülni fog neki, nagyjából ennyit jelent az önbizalom. Kesergéssel nem jutsz előrébb, ráadásul ha megpróbálod és nem sikerül, pontosan ugyanott leszel, mint most, ha viszont sikerül, mindig egy kicsit előrébb. Csak nyernivalód van!

2014. jún. 1. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!