Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Nagyon csúnya szakítás? Hogyan éljem túl?
Kérlek, hagyjátok ebben a kategóriában, értelmesebb válaszokat akarok!
Kerek egy évig voltunk együtt. Minden szép volt, jó volt.
Csütörtökön egy orbitálisan jót szexeltünk, csodálatos délután töltöttünk együtt, elhívott a szombati családi ebédre. Péntek délben szakított.
Az oka: soha nem szeretett, talán az első hónapban. Szánalomból maradt velem (nehezen nyíló típus vagyok, kevés baráttal, a többségét neki köszönhetem), hogy ne legyek egyedül. 11 hónapon át hazudott magán és próbált megszeretni, de nem tudott.
Hagyta, hogy megszeressem őt és a családját. Velük laktam hónapokig, mindig mentem velük mindenhova. Össze akart velem költözni. Meg akarta kérni a kezem.
Nem láttam rajta semmit. És senki sem. A közeli barátai és családjai is csak arról áradoztak, hogy mennyire boldog mellettem.
Az első dolog, amit kért tőlem, h ne hazudjak, mert az exe egyfolytában hazudozott. Egyszer hazudtam egy piti dologról, üvöltözött velem. Olyan bűntudatom volt hetekig rá. Ő meg 11 hónapig áltatott, minden egyes alkalommal a szemembe hazudott, amikor azt mondta, hogy szeret.
Neki adtam a szüzességem, elég teret hagytam neki, minden ismerősével jóban voltam, főztem rá, mostam rá, az életemet adtam neki.Ezért fáj ennyire, amit tett.
Ő ezt úgy látja, h úgymond szívességet tett nekem, felnyitotta a szemem és többet nem leszek naív. Azt mondta, h ne próbáljam meg lejáratni. Én meg erre: ha vki kérdezni, h miért dobott, akkor azt mondom, h hazudott nekem 11 hónapig. És ezzel ő járatja le magát.
És ami a legszomorűbb, még mindig nem tudok rá haragudni. Még mindig szeretem és nem hiszem el. Próbáltam belőle kiszedni, hátha van más oka, és nincs. Azt mondta, mindenki olyan tökéletes barátnőt érdemelne, mint én, ezért enged el, hogy ne bántson tovább.
Nem tudom elképzelni, hogy nekem valaki 11 hónapig szerelmet szíleljen.
Meg a palit sem értem.
KAMU!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!