Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 évesen gyerek? Csak szerintem korai?
20 éves vagyok a barátnőm 19.4 éve vagyunk együtt boldog párkapcsolatban.
De ő tegnap felhozta a baba témát.Amire én egy kisebb sokféleséget kaptam,úgyhogy el is mentem este inni.Amire a barátnőm kicsit megsértődött...
Hogy lehet finoman közölni,hogy nem?Alapunk sincs hozzá.Időm se lenne mert annyit kéne dolgozni.
Attól félek ez a téma megronthatja a kapcsolatot.
Mit tehetnék?
Üljetek le, és beszéljetek meg mindent!
Én is ezt tettem a barátnőmmel, tűzzetek ki egy időpontot, hogy nagyjából mikor jöhet szóba egy kisbaba, és ha még akkor együtt lesztek, majd visszatértek erre.
Mi 2017-t beszéltük meg, én igaz már előbb szeretnék, de elfogadtam :)
Fontos szerintem, hogy tisztázzátok az elképzeléseiteket a jövőre nézve. Persze sok minden múlik az anyagi helyzeten is. Lényeg az, hogy ha nem tudtok ebben megállapodni, az rámehet a kapcsolatotokra, csak idő kérdése.
Azért mert a szüleivel van :)
Igen erősen mellbe vágott egy ilyen bejelentés.Mert nagy lépés egy kapcsolatban.
Igazából itt csak akkor lehet probléma, hogy ha teljesen mások az elképzeléseitek. Tegyük fel, hogy 30 éves korod előtt nem szeretnél gyereket, mondván előbb egy biztos anyagi hátteret szeretnél teremteni magatoknak.
Ez teljesen érthető, viszont a barátnőd szemszögéből is érthető, hogy ha már most szeretne, akkor nem fog tudni több mint 10 évet várni, az rengeteg idő.
Ebben kellene valahogy megállapodnotok feltétlen.Én úgy gondolom, hogy ha szeret, akkor 4-5 évet tud várni. De ha te még akkor se szeretnél, bizonyos okokból kifolyólag, akkor sajnos ilyen téren nem passzoltok össze, és ezzel nem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!