Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jövője a dolognak?
Mi az hogy hiányzik a kémia? Az a bizonyos plusz? Úgy érted, nem akartad egyből leteperni? Merthogy a kémia az tulajdonképpen a szexuális vágy tudomásom szerint. Vagy valaki máshogy tudja?
Milyen plusz kéne azon felül, hogy kedvelitek egymást? Első randira bőven elég ennyi szerintem.
Bár ha saját példámból indulok ki, én sem éreztem semmi izzás félét és nem is voltunk együtt pár hónapnál tovább. De azzal se ám, akinél megvolt a vonzalom akinél alig vártam hogy megcsókoljon vele is hamar elmúlt mondhatni ez nem szerelem sajnos csak múló fizikai varázs. Később már nem is értettem mit ettem rajt első alkalommal.
Simán lehet. 1 randiból nem lehet megmondani semmit. 1 ember nem tudja igazán megmutatni magát pár órácska alatt...
Szóval adjatok időt a dolognak. Ha kellemes volt az este, az már jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!