Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy lány de nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány de nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy ő is és én is 13 évesek vagyunk szerintem barátok bár nem látok a gondolataiba.Én egyébként félénk típus vagyok de muszáj tennem valamit mert már egyszerűen felőröl a tehetetlenség.

2013. okt. 12. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj aludni!13 évesen már az ágyban lenne a helyed!
2013. okt. 12. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem olvastad a kérdést szerintem.Nem tudok aludni mert csak rá tudok gondolni!
2013. okt. 12. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:
13%

De olvastam!

Csak tudod 13-om évesen nem ezen kéne a buksikád törni,hanem a tanuláson,a barátokon és a többin!

Erre majd rá érsz 16-17 évesen is!

Amit meg érzel az csak gyerekkori fellángolás és nem szerelem!

2013. okt. 12. 22:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy nagyon szép és büszke lennél rá, ha ilyen barátnőd lehetne valamikor egyszer.

Ha beszélő viszonyban vagytok (márpedig "barátod") akkor tereld a fiúkra a témát, ő mondani fog róla valamit, a legszerencsésebb ha az történik ami kb 10ből 7* mégpedig, hogy alacsony önbecsülésről tesz tanúbizonyságot, tehát nem érzi magát elég jónak. ÉS ezt szépen le lehet csapni. Aztán ő valószínű szabadkozni fog, de te mondod, hogy szívből szóltál ez nem vicc. majd eltereled a témát. Gondolkodik majd magában utána eleget ezen. Aztán ha keresi a társaságodat, vagy ha odamégy hozzá és fülig ér a szája és olyan érzelmesebb a hangulat akkor ...

Ki kell mondani mi van. Köntösbecsavarva!

2013. okt. 12. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Menj oda hozzá, beszélgess vele, csak olyan általános dolgokról, mint a tanulás vagy a sport. Esetleg tegyél ilyen apró gesztusokat felé, pl ha egyszerre indultok haza, akkor tartsd neki a kaput, ( a legtöbb suliban jó nehéz kapu szokott lenni), engedd előre, ha sorbanálltok a menzán, nézz sokat a szemébe, mosolyogj rá ( gyakorold tükör előtt, mert ha az ember zavarban van, hihetetlenül idióta arcokat tud vágni! :-/ ), doga kiosztás után kérdezd meg, hogy hogy sikerült neki, érezz együtt vele, ha elszúrta, és örülj vele a jó jegyeknek! Ha a lány nem veszi ezeket a jeleket észre, akkor az a gyanúm, hogy nem akarja észrevenni őket. Am figyelj te is az ő jelzéseire! :-)

Sok sikert a szerelemhez! Egy 13 éves lány ;-)

2013. okt. 15. 18:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értem...minden 13 évesre úgy néztek mint valami retardáltra akiknek nincsenek érzéseik?A mi iskolánkban folyton azt kérik legyünk felnőttesebbek...banyek :D 13 évesek vagyunk....mindenki mondja hogy fiatalon nem lehetsz szerelmes mert nem tudunk a szerelemről csomó mindent hisz nem vagyunk felnőttek.Én hetedikes vagyok és szerelmes vagyok egy nyolcadikos srácba...két éve ._. xd vannak kivételek a tizenévesekkel akik szorgosan tanulnak meg minden de ha az osztályban vannak rossz fiúk akkor megy az általánosítás vagyis: "Az egész 7.a kelletlen kölkökkel van tele"vagy ha drogoznak az évfolyamban akkor mindenki drogozik...most bejött ez a SWAG vagy mi és hogy a tizenévesek ilyen hülyék meg ez jön be nekik...nekem alap dolog az hogy okos,Értelmes,vicces legyen...de nagyon bejön az aki tetszik nekem gitározik amire sokszor mondják mások hogy nyálas de kézilabdázik is ami meg magában agresszív meg minden így meg tökéletes xd nem számít mindenkinek a külső...ez is általánosítás...szóval valld be neki :) írj majd hogy mit mondott!!Sok sikert ^^
2013. okt. 15. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!