Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti járnátok kocka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok kocka sráccal?

Figyelt kérdés

Olyannal, aki bár kocka, azért sok minden érdekli, nyitott a világra, lehet vele közös programokat tervezni. Külsőre mondjuk átlagos, de vicces, aranyos és elég okos. Mondjuk mint a TBBT-ből Leonard vagy Howard.

18/f

2013. okt. 12. 22:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. okt. 12. 23:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Igeeeen :) Imádom a kockákat *-*
2013. okt. 12. 23:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Meglepő, hogy mennyi nő benne lenne egy ilyen kapcsolatban. :D Van remény... xD
2013. okt. 13. 07:10
 14/18 A kérdező kommentje:

Nézd, a kockákkal általában nem az a probléma, hogy nagyon informatikai beállítottságúak. Hanem mert sokan azért menekülnek a számítógép elé, mert nincs elég önbizalmuk, nincs szociális életük, erre ráadásként az elhanyagoltság és ápolatlanság még hab lehet a tortán. Egy ilyennel nyilván nem sokan járnának, max. egy haonló kaliberű lány.

Viszont ha van életed a gépen kívül is, szívesen csinálsz mást is helyette, okos vagy (esetemben ez fontos:) meg lehet veled beszélgetni, akár vicces is vagy, akkor simán van esélyed :)

2013. okt. 13. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy a kockák a való életben nem nagyon tudják magukat érvényesíteni... nem tudják az alapvető illemszabályokat, mert nem gyakorolták korábban (alig mozdultak ki a levegőre), mivel a számítógép előtt tengették idejük legnagyobb részét, így a tapasztalatuk egyes kockáknál brutálisan hiányos... Ezt mind azért, mert függők lettek és a problémák elől a számítógépes játékokba menekülnek, mert ott minden személytelen, nem kell szemtől szemben lenni és ha idegesíti őket valami, csak egy kattintás és meg van oldva... de az életben nem egy kattintás... :) Úgyhogy ha valaki egy kockával áll össze, először is mérje fel a helyzetet... ha látja, hogy egyre jobban elszakad a számítógéptől, akkor van esély, hogy normális ember legyen belőle :) Ha a lány helyett a számítógépet dugja, akkor csumi dálesz... Sajnos manapság egyre kevesebb olyan fiú/férfi van, aki jobban értékeli a saját kis begubózott kocka világát, mint a rendes életet... :(
2013. okt. 13. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát szociális életem azért akad. Pénteken voltunk koncerten. :D Bár már megbántam, mert gyanítom amiatt lettem beteg, most meg félhalott vagyok...

Nekem szinte minden haverom kocka, de senki nem igénytelen. Max én tűnhetek annak egy ismeretlen számára, mert az első fogamból letört egy darab egy földharcos baleset miatt. :D

2013. okt. 13. 13:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen a parom is ilyen :-) de kulsore nem atlagos hanem kifejezetten helyes es vonzo :-)
2013. okt. 26. 02:02
 18/18 anonim ***** válasza:
nem zavarna ha kicsit kocka lenne a barátom, de ne legyen azért olyan hogy másról sem tud beszélni stb.:D
2013. nov. 1. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!