Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti járnátok kocka sráccal?
Olyannal, aki bár kocka, azért sok minden érdekli, nyitott a világra, lehet vele közös programokat tervezni. Külsőre mondjuk átlagos, de vicces, aranyos és elég okos. Mondjuk mint a TBBT-ből Leonard vagy Howard.
18/f
Nézd, a kockákkal általában nem az a probléma, hogy nagyon informatikai beállítottságúak. Hanem mert sokan azért menekülnek a számítógép elé, mert nincs elég önbizalmuk, nincs szociális életük, erre ráadásként az elhanyagoltság és ápolatlanság még hab lehet a tortán. Egy ilyennel nyilván nem sokan járnának, max. egy haonló kaliberű lány.
Viszont ha van életed a gépen kívül is, szívesen csinálsz mást is helyette, okos vagy (esetemben ez fontos:) meg lehet veled beszélgetni, akár vicces is vagy, akkor simán van esélyed :)
Hát szociális életem azért akad. Pénteken voltunk koncerten. :D Bár már megbántam, mert gyanítom amiatt lettem beteg, most meg félhalott vagyok...
Nekem szinte minden haverom kocka, de senki nem igénytelen. Max én tűnhetek annak egy ismeretlen számára, mert az első fogamból letört egy darab egy földharcos baleset miatt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!