Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy hülyeség csak úgy odamenni és megcsókolni?
Az egyik osztálytársammal már tavaly óta elég jóban vagyunk egymással, visszahúzódó fiúnak tűnik de én már rég rájöttem hogy igazából kicsit sem az. Az az igazság hogy ő igazi kis művészlélek olyan mintha más világban élne, nem nagyon beszél senkivel, de úgy érzem engem valahogy közelebb engedett magához. Egyébként nagyon nagyon jó pasi, ha éppen nem rajzol vagy fest akkor biztos hogy edz (országos versenyekre, diákolimpiákra jár). Néha tök jól elvagyunk, sokat beszélgetünk, vicceskedik ott velem, néha meg olyan mintha keresztülnézne rajtam. Így kerülgetjük egymást már lassan egy éve. De nemrég begörcsölt a lábam a suliban olyan szinten hogy nem bírtam ráállni. Ő meg hozott rá izomlazítót és bemasszírozta a lábam...áhh teljesen kész vagyok az érintésétől...az egy dolog hogy beszélgetünk, bírom jófej és hogy szeretem a közelségét de eddig még nem nagyon értünk egymáshoz de most...áhh állandóan erre gondolok. Utána már jobban tartottam vele a kontaktot és egyszerűen imádom ahogy hozzám ér, olyan jó érzés, még végigfut rajtam valami melegség ilyen még sose volt. :)
De tudom hogy ő soha az éleben nem tenné meg az 1. lépést, én meg már unom a várakozást, állandóan arra gondolok milyen lehet a csókja. Amúgy még sose volt barátnője mert tényleg csak a művészetének meg a sportnak él, ha nem lennénk osztálytársak én sem ismerném, de tudom hogy a fél suli odavan érte a csajok bomlanak utána de ő gyakorlatilag le se sz*rja őket :D Szóval arra gondoltam térjünk a tárgyra, nem akarom megkérdezni mert soha semmire nem ad egyértelmű válazt, erre se adna. Szóval arra gondoltam egyszerűen bemegyek hozzá a kondiba, úgyis minden délután ott ül, és ha egyedül van egyszerűen megfogom és megcsókolom...akkor úgyis kiderül hogy mi van nem? :) ha más nem legalább a kiváncsiságomat kielégitem és megtudom hogyan is csókol Ő :D
Mit gondoltok hülye ötlet? Fiúk, hogy reagálnátok le egy ilyet? Végül is már 4 éve ismerjük egymást, nem egy ismeretlent csókolnék meg....17/L
hátömm..:D ha nem lenne barátnőm és jól néz ki a csaj akkkor nem utasítanám vissza..:D nekem is írj privit, hogyan sikerült..
hajrá :D
Aminek én örülnék:
Menj oda hozzá,beszélj hozzá keveset,akármiről.Közben mosolyogj rá,vessél ilyen pajzán kacsintásokat rá,az egyik lábadat emeld meg hátrafele kissé,dőlj jobbra-balra,aztán egy jó pillanatban amikor mindketten nevettek,mosolyogtok,akkor csókold meg.Először 3 másodperces legyen.Majd nézz rá,és ha tetszik neki vagy nem tesz semmit,akkor csókold meg újra hosszabban.Ezután jöhet a magyarázkodás,hogy miért tetted :D Ha szép vagy és úgy általában is rendben vagy,akkor tuti visszacsókol.
25/F
Tipikusan az a helyzet, ami egy lány esetében aranyos dolog, de ha egy fiú tenné, akkor minimum szexuális zaklatásnak minősülne, mert egy fiú csak azt akarja.
Tegyél egy próbát és majd írd meg, hogy ment!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!