Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 éves fiu vagyok! Tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 éves fiu vagyok! Tetszik nekem egy lány! Hogy tudnám neki ezt megmondani?

Figyelt kérdés
próbáltam neki email-en irni meg skypon de nem ir vissza ! minden nap várom a válaszát de nem ir! hogy mondjam meg neki ? előre is kosszönöm!
2009. nov. 10. 14:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Te nem vagy normális. Az ilyeneket személyesen kell elmondani.
2009. nov. 10. 14:11
 2/16 anonim ***** válasza:
11%

mégis mitvársz...ezt élőben kell megoldanod..am a csaj azért nemír vissza mert gondolja(jogosan)hogy ha nemtudod megmondani szemtől szembe mit várjon tőled....

mond meg neki élőben...figyelj rá legyél vel kedves és majd rájön ő magától is:)

sok sikert neked:D

2009. nov. 10. 14:22
 3/16 anonim ***** válasza:
63%

Vigyél két Sport szelette, és oszd meg az egyiket ele, közben vigyorogj rá, mint a tök, és kérdezd meg, hol vette ezt a pólót, mert nagyon jól áll. Ebből rá fog jönni, hogy tetszik, nem kell külön megmondanod.

Lehet, hogy MSN-nel kéne próbálkoznod, vagy gtalk. Lehet, nem skypeozik. Kérdezd meg szóban, mikor lesz fönn skype?

Már ekkor sejti, hogy tetszik!

Csak lazán!

2009. nov. 10. 14:22
 4/16 anonim ***** válasza:
Ennyi idős koromban én már tudtam írni.
2009. nov. 10. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:
11%

ha kiszörösödött a golyója, akkor először borotválja le, utána csajozzon! :D

Amúgy komolyan, ahogy pl van,ami nem telefontéma, úgy van,amit nem lehet szégyellösség miatt emailben intézni.

2009. nov. 11. 21:54
 6/16 A kérdező kommentje:
mar megmontam neki ! de ő nem beszél velem szeméjesen,csak e-mailba meg skypen , ez hogy létezik!
2009. nov. 26. 14:06
 7/16 A kérdező kommentje:
miért?
2009. nov. 26. 14:06
 8/16 anonim ***** válasza:
küldj neki virágot!
2009. nov. 26. 14:57
 9/16 anonim ***** válasza:
12 évesen??? Vedd el a matchboxokat...
2009. nov. 26. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Hú....kis kocka...a szülei e-mailben hivják vacsorázni is? vagy csak veled nem beszéL?

MSN címét kérd el!

2009. nov. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!