Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt nagyon csendes fiúk?
Lenne egy kérdésem :)
Tetszik egy fiú, csak nagyon visszahúzódó és az a baj, hogy facebook-on, amikor beszélünk, tök beszédes, meg minden, de amikor találkozunk, alig szólal meg...de amúgy tudom, hogy tetszem neki, mert mondta, csak mégis ilyen...ez mikor fog elmúlni? Már unom, hogy amikor találkozunk, csak én beszélek...
Én is nagyon hasonló típus vagyok, mint amit a 2. válaszoló írt magáról :)
Kedves kérdező, megkérdezhetném, hogy hol laksz? Csak tudni szeretném, hogy esetleg nem te vagy-e AZ A LÁNY! ;)
Csatlakozom az előttem szólókhoz, azért el kell különíteni azt a típust, aki amúgy zárkózott, de párbeszédnél teljesen normálisan kommunikál. Én is hasonló vagyok, szóval együtt tudok érezni a fiúval, magamtól nem minden társaságban ontom a szót.
Tehát ha találkoztok, szerintem ne csak Te beszélj, hanem hozz fel témát, mondd el a véleményed, aztán kérdezz rá, ő hogyan látja. Kérdezz többet, ne csak hallgatnia kelljen, valahogy húzd ki a reakciót. Ha tudod, hogy van valamilyen érdeklődési köre, amit szeret, kezd el beszélni arról.
Ha így is szófukar, akkor ilyen a természete. Kérdezz rá, hogy ilyenkor miért ennyire csendes, miért nem nyílik meg jobban előtted, biztosan leesik neki a húszfilléres :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!