Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen negatív velem? Nagyon rosszul esik.
Ma tudtam meg h terhes vagyok.Tervezett volt,több mint fél éve próbálkoztunk,de sajnos kb egy hónapja úgy volt h elhagyom a barátom,mert nagyon elhanyagolt és elköltözöm tőle a barátnőmhöz egy másik városba. De aztán nagyon összevesztünk és mégis kibékültünk,azóta jó a viszony.
A barátnőmnek nemrég volt egy abortusza,amit nagyon megszenvedett,mert 2x is kellett kaparni, és a pasi miatt is szenvedett,mert az le se sz@rta őt,otthagyta. Most hogy terhes lettem felelőtlennek tart,mert hogy én nem is szeretem a barátom,csak eltartatom magam vele,gyerek vagyok egy babához,sokba kerül,miből tartjuk el... Holott hitelünk nincs,barátomnak biztos állása van,számlákat mindig fizettük,sohase éheztünk,barátomnak itt van a háza... és mégis csesztet. Nem értem, miért? Erre vágytunk már mióta,miért nem örül neki/nekem? Ha ő megtartja a babáját rosszabbul járt volna,mert aki teherbe ejtette szintén messze vidéken dolgozik és nem 1x csalta meg a barátnőmet,rengeteg féltékenységi balhéjuk volt. Akkor tartotta volna meg ha a pasi felvállalja és együtt maradnak,de az hétközbe dolgozik és csak hétvégén jött volna haza,ő is mehetett volna vissza a szülői házba,mert albérletben nem tudta/tudná felnevelni,még a sráccal együtt se,de még azt se tartom kizártnak h a srác ugyanúgy csalta volna továbbra is... Szóval komolyan nem értem miért fáj ez neki v hisz bennem,mert igenis h fel tudjuk nevelni szeretetben.
Nyugodtan temetheted magad ez mellett a pasi mellett, és hogy ha a nyakába is akasztod magad gyerekkel, de akkor is elfogtok válni az 100%.
Sajnálom. Teljesen egyértelmű az irásod alapján.
Tudod ebben a helyzetben egy nő nem azt nézi, hogy ki vannak-e fizetve a számlák, hanem, hogy a gyerekkel mi lesz, megéri-e egy kierőszakolt kapcsolatban világra hozni, vagy inkább a gyerek érdeke azt diktálja, hogy csendben maradj, elköszönj az apukától, és tovább kész egyedül őt felnevelve.
Ezen jár az ember esze, és nem a biztos melón, és a befizetett csekkeken, ráadásul egy olyan emberrel, akivel már abszolút szétfelémenőben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!