Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? Vagy ezt nem kellett volna? 25/F

Figyelt kérdés
A barátnőm állandóan ütöget, és rugdos. Például ha ideges akkor csak úgy nekem támad ...ma háromszor is tökön rúgott, amikor csak köszöntem. nem tudom mi baja. Tegnap épp mentem át hozzá hogy szakítsak vele de erre látom szexelni egy pasival. És elkezd leüvölteni hogy hogy merek belépni a lakásába és elkezdett ütögetni.. én meg lekevertem neki egy pofont. Ő meg azt mondta hogy feljelent azért mert megvertem... és nem tudom hogy tényleg be megy e a rendőrségre vagy nem.. remélem annyira nem hülye hogy megégesse magát vagy valami hogy legyen sebe...

2013. okt. 11. 14:13
 1/8 A kérdező kommentje:
a nekem támad után...*múltkor háromszor is tökön rugott.
2013. okt. 11. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
nem jelentem a kérdést de szerintem nem igaz ez így ahogy elő van adva
2013. okt. 11. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
És miért is vagy vele?
2013. okt. 11. 14:20
 4/8 A kérdező kommentje:
már nem vagyok vele ....csak elírtam. hát akkor jelentsed megszoktam már hogy mindenki csak kamut ír minden kérdésemhez.
2013. okt. 11. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Kicsit hasonló a "történeted" a Nekem 8 című filmre, csak abban nem veri a csaj a pasit.. Bocsi de nekem is kamunak tűnik ez a kérdés, mert be kell valljam kicsit mosolyogtam..

Szerintem egyébként ha igaz akkor már réges régen szakítanod kellett volna vele, nem szabadott volna, hogy idáig fajuljanak a dolgok..

2013. okt. 11. 14:22
 6/8 A kérdező kommentje:
jó engem nem érdekel... én csak segítségért jöttem nem is tudom hogy gondoljátok azt hogy kitalálom egyetemre járok szerintetek van időm ilyenekkel szórakozni?! már tini korom óta ide járok a gyakorira tanácsokat kérni mert más nem adna nekem. lécci normális válaszokat.
2013. okt. 11. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
szakítás után nem mehettél volna be hozzá
2013. okt. 11. 14:40
 8/8 A kérdező kommentje:
ISTENEM MOST ÍROM HARMADJÁRA HOGY ELÍRTAM!!!!
2013. okt. 11. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!