Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg rossz barátnő vagyok?
Ma van a párom születésnapja, és ezért tegnap itt aludt nálam. Reggel korán felkeltem, csináltam neki reggelit, majd egy kis orális kényeztetéssel keltettem. Miután felkelt, megreggelizett elmentünk sétálni, és szabadban csináltuk...
Amikor hazaértünk hozzábilincseltem a székhez, vetkőztem és táncoltam neki, majd megint szexeltünk.
Ő elment a rokonokhoz jópofizni (nincs túl jó kapcsolata a szüleivel) én addig szivecske alakú sütiket sütöttem, és cukormázzal írtam rá kis üzeneteket.
Nemrég jött haza, megette a sütit, kicsit ölelkeztünk, majd hazaindult. De az ajtóban még bevallotta nekem, hogy kicsit csalódott, hogy a testemet akarom neki ajándékba adni, és pénzt se vagyok hajlandó költeni rá.
Nekem nincs túl sok pénzem ajándékokra, olcsó vackokkal pedig nem tudom kifejezni a szeretetem, ezért gondoltam ez jó lesz addig, amíg nem gyűjtök egy kis pénzt.
Szerintetek is elszúrtam? :( Most annyira szégyellem magam, hogy még csak egy kis csokit vagy virágot, vagy valamit sem vettem, szerintetek hogyan békítsem ki?
1# sajnos nem :(
Én 18 ő pedig 22. Egy fél éve vagyunk együtt, de én úgy érzem én hibáztam el, mert annyira nem készültem fel, hogy ajándékot vegyek neki, és így egyszerűbb volt. :(
Mindig a gyökereknek jutnak az ilyen nők, az eszem megáll... Ráadásul azt is elérte, hogy a csajnak legyen bűntudata. Van egy olyan sejtésem, hogy nem ez volt a pasid ilyen jellegű húzása, így nem igen tudlak sajnálni...
Vágd hozzá a tepsit, majd akkor talán elgondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!