Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem, hogy egy ilyen fiúnak mint én, meg sem szabadott volna születnie! Vajon azért kaptam az életemet, hogy magányosan, társ nélkül szenvedjek?

Figyelt kérdés
21f
2013. okt. 10. 19:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
lehettne több eszed. semmi célod sincs az életben?
2013. okt. 10. 20:14
 12/20 A kérdező kommentje:
de unom már ezt, a pszichológus is mindig ezzel jött!!!
2013. okt. 10. 20:16
 13/20 anonim ***** válasza:

talán mert segíteni akart...

h érzed,mi billenthetne vissza téged a normális kerékvágásba?

2013. okt. 10. 20:20
 14/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok... a családodat biztos nem viselné meg ha még te is öngyilkos lennél... a családodra ilyenkor nem gondolsz?! :O -.-
2013. okt. 10. 20:21
 15/20 A kérdező kommentje:

múltkor kb 2 éve...

ááá...mind1...hagyjuk..!!!!

2013. okt. 10. 20:23
 16/20 anonim ***** válasza:

most mit könyörögtetsz?....

azért mert leírod még nem lesz semmit

2013. okt. 10. 20:25
 17/20 anonim ***** válasza:
És ahhoz is gratulálok, hogy 21 évesen csak emiatt az öngyilkosságon gondolkozol... Más dolog nincs az életedben? Arra nem gondolsz, hogy még simán van időd? Vagy mi a probléma, próbáltál már egyáltalán csajozni? Nem értem miért kell ilyenek miatt bedepresszálni... én 20 éves vagyok, és képzeld még csak nem is csókolóztam sosem, nem hogy más lett volna... közöm nem volt még úgy sráchoz. Oké, lehet azzal jönni, hogy nekünk lányoknak ezerszer könnyebb, de ez sem feltétlenül igaz. Ne írd le magad 21 évesen ilyenek miatt...
2013. okt. 10. 20:29
 18/20 anonim ***** válasza:
teljesen olyan vagy mint az egyik barátom csak ő 17 :)
2013. okt. 10. 20:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Tuzz ki mas celokat az eletben es lehetsz ertekes ember.

Ajanlom figyelmedbe:

[link]

A legfelso szinten az onmegvalositas all. A par csak a 3as szint, ami nem szukseges a legfelso szint eleresehez.

2013. okt. 10. 20:36
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagyapad, apad, anyad, az o huga.... xD

Koszi, ez jol esett igy reggel.

Ha ongyilkos akarsz lenni, akkor csinald rendesen! En ha az lennek, akkor egy iskolaban/ovodaban logatnam fel magam, vagy kozteren valami olyan helyre, ahol mindenki lathat, kamerazhat, fenykepezhet.... Esetleg templom keresztre (ha a templom alacsonyabb, hogy jol lathassanak).

Ha ezt megteszed, kerlek ird meg hol es mikor, mert ha bar kulfoldi vagyok, elmennek megnezni! :)))

2013. okt. 12. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!