Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú kapcsolat során megford...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolat során megfordult a fejetekben?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatotok során amiről úgy gondoltátok ,hogy lehet akár az akkori párotok lesz az igazi akivel élni fogtok életetek végéig,volt bennetek olyan érzés,hogy lehet így egy csomó kaland kimarad az életetekből ?
2013. okt. 10. 18:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
:) örülök,ha szeretnél beszélgethetünk privátban is érdekelne a te történeted is :)
2013. okt. 10. 19:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, mi lett végül?

Azóta is megvan az a hosszú kapcsolatod?

Vágysz az ismerkedésre, bulizásra? A párod mellett is eljársz vagy eljártál, esetleg csak vele együtt?

2015. jan. 12. 23:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Majdnem szetmentunk a nem eltem ki magam duma miatt, mert elhittem, hogy tenyleg igy van. Valojaban mindent megkaphat az ember egyetlen kapcsolattol, de majdnem elvesztettem azt, akit a legjobban szeretek, mert ezt olyan nehez volt elhinnem. Azota tudom, hogy (legalabbis szamomra) ez igy van. Olyan erzeseket is megelek mellette 7,5 ev utan, amik meg a kapcsolatunk elejen sem voltak.

Sok embert szerintem felszinesebben lehet csak megismerni, mint egyet ugy igazan. Csak nehez, mert a kezdeti izgalmas idoszak utan at kell jutni a holt polton, es fel kell ehhez ismerni a masik ertekeit, es kivancsinak kell lenni, hogy milyen a masik valojaban.

2015. jan. 13. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!