Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat során megfordult a fejetekben?
Kérdező, mi lett végül?
Azóta is megvan az a hosszú kapcsolatod?
Vágysz az ismerkedésre, bulizásra? A párod mellett is eljársz vagy eljártál, esetleg csak vele együtt?
Majdnem szetmentunk a nem eltem ki magam duma miatt, mert elhittem, hogy tenyleg igy van. Valojaban mindent megkaphat az ember egyetlen kapcsolattol, de majdnem elvesztettem azt, akit a legjobban szeretek, mert ezt olyan nehez volt elhinnem. Azota tudom, hogy (legalabbis szamomra) ez igy van. Olyan erzeseket is megelek mellette 7,5 ev utan, amik meg a kapcsolatunk elejen sem voltak.
Sok embert szerintem felszinesebben lehet csak megismerni, mint egyet ugy igazan. Csak nehez, mert a kezdeti izgalmas idoszak utan at kell jutni a holt polton, es fel kell ehhez ismerni a masik ertekeit, es kivancsinak kell lenni, hogy milyen a masik valojaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!