Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legesleg romantikusabb dolog egy csajnak?
egy erdöszélén viràgokbol tegyél ki egy 2 méter àtméröjüszivet a monogrammotokkal,(este)körülötte gyujts egy pàr gyertyàt,vigyél 1 üveg pezsgöt meg 2 poharat!!!!!!!!de csak ha nyugodt az a hely
vagy a szobàba tegyél mindenmerre gyertyàt,az àgyelött rozsaszirombol szönyeg,meg romantikus zene!!!!!!plussz eper,bonbon,bor vagy koktél
szintén jo ötlet ha viràgküldövel küldessz lakàsra viràgcsokrot+szép vallomàs!!!!!!!!
Szeritem a legromantikusabb, ha szerenádot adsz neki (bár ehhez énektudás, vagy hangszertudás kell.)
Vagy egy szál rózsához írj üzenetet, hogy este itt és itt várod (randevút szervezeel, mint az elején) és megkéred, hogy elegáns ruhában jöjjön. Aztán elviszed színházba/táncolni, vagy amit szeret.
Az biztos, hogy a kis meglepetések, titkok sokkal izgalmasabbá, szebbé teszik. És én az ágy felé utaló dolgokat kihagynám (korábban írták). Ne legyen az az érzése, hogy arra megy ki az egész.
szerintem egy virágcsokor is tud nagyon romantikus lenni. tapasztalatól mondom. munkahelyemen kaptam a kis szerelmemtől. mivel nem romantikus és virágcsokros pasi még a könnyem is kicsordult attól a nagy csokor vörös rózsától. hihetetlen boldog voltam. mint a filmekben. sosem gondoltam volna hogy valaha ilyen történik velem( virág futárral). dagadt a mellem is a kollégák elött, hogy engem ennyire szeret valaki.ja és egy kis szerelmes üzi a virágok közé. jaj de jó is volt.
remélem hasznos voltma. és ha ezt a romantikát választod szeretném tudni hogy sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!