Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek kézen fogva vagy a karbaöltve romantikusabb, hűebb a séta?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 13:44
1/11 anonim válasza:
szerntem mindegy.egy romantikus séta attol szép hogy megvan a maga varázsa..nem a kezek állásábol
3/11 anonim válasza:
Mi mind 2féleképpen szoktuk, kart karbaöltve elegáns, kézenfogva romantikus, sőt, egymás derekát átkarolva meghitt - mindegy, csak szeressétek egymást ;)
4/11 A kérdező kommentje:
köszi megkaptam a választ :)
2010. márc. 23. 13:59
5/11 anonim válasza:
én is tudnám sorolni h mitől hűebb még egy séta de most inkább csak a kérdésre válaszolok
am szerintem is ha átkaroljuk egymás derekát az a legjobb
de kézenfogva is jó
a karbaöltés az olyan komoly...
:)
L
6/11 anonim válasza:
Most azon gondolkozom, van ilyen szó, hogy hűebb? :D
7/11 A kérdező kommentje:
hűbb! így jobban tetszik? :) a lényeg ugyan az :)
2010. márc. 23. 14:19
8/11 anonim válasza:
Én szeretek a barátommal mindenhogy sétálni, kézenfogva, karbaöltve... :) Talán a leginkább azt, mikor átfogjuk egymás derekát és úgy sétálunk, az nagyon bensőséges tud lenni ;)
9/11 anonim válasza:
átfogjuk egymás derekát,kézen fogva
ezeket szeretem :D*-*
10/11 anonim válasza:
És hogy romantikusabb, ha a nap a bal oldalon süt, vagy ha a jobb oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!